Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ijzertabletten en obstipatie

 • Auteur
  Berichten
 • #10400085

  Na de bevalling heb ik ijzertabletten gekregen waardoor ik nu moeilijk naar de wc kan. Het liefst stop ik met de ijzertabletten. Wie heeft goede tips zodat ik weer fijn na de wc kan en toch voldoende ijzer binnen krijg.


  Suusn
  Bijdrager
  #10400086 Quote

  Mij werd geadviseerd om eerst een keer goed naar de wc te zijn geweest en daarna met de tabletten te beginnen. En uiteindelijk heb ik floradix gebruikt i.p.v. ferrofumaraat. Daar raak je niet van verstopt.

  Sterkte!


  SeptBeeb
  Bijdrager
  #10400090 Quote

  Aan de huisarts vragen voor zakjes die je stoelgang soepeler maken. Dit zelf ook gehad. Liep krom van de pijn in mijn buik. Daarbij dronk ik ook Yakult. Dit deed ik ook tijdens de zwangerschap.


  Pregnantmommy
  Bijdrager
  #10400106 Quote

  Mijn verloskundige adviseerde Gentle Iron (merk: Solgar). Die staat er ook om bekend dat het geen tot weinig verstopping als gevolg heeft. Goede ervaring mee!


  Een Snoes
  Bijdrager
  #10400107 Quote

  Gedroogde abrikozen, die dan wellen in water voordat je ze op eet


  Samsonnn
  Bijdrager
  #10400123 Quote

  Floradix alleen dan die van huismerk kruidvat. Ook slik ik probiotica (vitals trio). Dat zorgt er ook voor dat de darmen doen wat ze moeten doen 🙈 nadat de ijzerdrank op was heb ik de Davitamon compleet Mamafit geslikt zit ook extra ijzer in ✌️

  Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct