Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ik ben doodongelukkig…

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker489259
  Bijdrager
  #10368092

  Hoi allemaal, 

  Ik ga het proberen zo goed en kort mogelijk op te schrijven. 

  Ik zit al bijna 15 jaar in een relatie waarvan 9 jaar getrouwd. Inmiddels moeder van 2 zoons van 3 en 7 jaar.  Mijn man is erg dominant en kan wat agressie hebben. Jaren lang ben ik in ruzie regelmatig uitgescholden voor k- hoer,k-wijf, houd je k- bek en noem het maar op. Soms ook gemene dingen op gevoelig gebied. Dus echt pakken op mijn zwakte. 

  Ik heb daar vaak om gehuild. Heb ook wel eens grof terug gescholden. Vaak gezegd dat het mij pijn doet en dat je dat niet zegt tegen iemand waar je van houd….

  Hij is 1x vreemd gegaan. Heeft dit na een paar dagen zelf opgebiecht. Dat was vlak voor hij mij ten huwelijk vroeg. Ik heb hem het vergeven. Hij kijkt veel porno en nog steeds. Heb in de loop der jaren wel eens berichtjes gevonden naar hoeren maar dat was voor de spanning zei hij. 

  Vorig jaar ben ik zelf de fout in gegaan. Ik was het zo zat dat ik maar met het idee kwam om onze relatie open te gooien. dat vond ie niet zo maar wel beide ingeschreven op een site. Ik kreeg veel animo hij niet. Afijn de man waar ik even contact mee had toch een keer ontmoet ( stiekem ) en hebben sex gehad. Met hem heb ik ook over mijn relatie gesproken en hij zei dat het niet normaal was…

  Dat contact heb ik toen verbroken en ik heb tegen mijn man gezegd dat ik wilde scheiden omdat ik er ontzettend klaar mee was. Wel opgebiecht dat ik vreemd was gegaan. Nou dat was natuurlijk een mooie stok om mee te slaan. Uiteindelijk is de scheiding stop gezet en zijn we verder gegaan. Hij zou stoppen met blowen ( dat doet hij een paar keer per week ) en niet meer schelden. 

  We zijn nu ruim een jaar verder en ik zit nu weer op dat punt dat ik alleen maar kan denken: ik wil hier weg!!!! Ik voel geen affectie meer naar hem. Sex wil ik wel maar niet met hem. En dat was al even zo voordat ik zelf een keer vreemd ging. Ik heb het idee dat hij mijn gevoel voor hem kapot heeft gemaakt door het vernederen en schelden. Hij doet het nu bijna niet meer maar af en toe komen er nog wel grove woorden uit. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik ben ten einde raad. Ik ben zelf best onzeker en durf niet goed voor mezelf op te komen. 

  We hebben helemaal geen vrienden en ik kan mijn verhaal nergens kwijt … ik snak naar advies en een heldere blik op deze situatie. Dus ik hoop echt dat ik hier terecht kan voor hulp en steun. 

   

  Liefs…

  #10368093 Quote

  Meid waar wacht je op??? Wegwezen daar, je bent zoveel waard om als een stuk vuil behandeld te worden!!!!!!

  #10368094 Quote

  Meid waar wacht je op??? Wegwezen daar, je bent zoveel waard om als een stuk vuil behandeld te worden!!!!!!

  #10368095 Quote

  ik vind dit eerlijk gezegd geen gezonde relatie zoals het beschreven staat. Alleen jij zelf kan er voor zorgen dat je weer gelukkig word en als je diep in je hart kijkt weet je wat de juiste keuze is om te maken. Kies voor jezelf en je kinderen.

  #10368096 Quote

  Ik snap dat dit je doodongelukkig maakt! Je bent zoveel meer waard dan dit 🙁 

  Wat vreselijk dat iemand een ander mens zo kan behandelen. 

  Onthoud dit; als je ergens een raam sluit, opent zich ergens anders een deur.

  Daar geloof ik echt in!!


  gebruiker489259
  Bijdrager
  #10368100 Quote

  Bedankt voor jullie reacties. Maar ik ben bang ook durf het niet. Vorig jaar het roer omgegooid. Huis te koop gezet ik dacht nieuwe start! Uiteindelijk de hypotheek verhoogd om ons eigen huis aan te pakken. Man wat heb ik gedaan?

  En ik zal ook echt wel mijn fouten maken hoor! 

  Maar in de periode dat de scheiding in gang was gezet deed hij ook rare dingen. Hij is een keer met mijn broer weg geweest een nacht en heeft 3 pillen geslikt! Stond met grote kijkers in de ochtend daar zag ik het aan. Ik heb toen even 3 dagen in een hotel gezeten omdat ik gek werd thuis en toen liet hij ook een vriend langs rijden om te checken of mijn auto daar wel stond. Hij heeft ook gps aangeschaft om in mijn auto te plaatsen. Uiteindelijk niet gebruikt. Maarja wat moet ik daar nou van denken? Hij was er kapot van! Hij huilde veel, heeft 2 weken niet gewerkt  viel af. Want hij hield zoveel van me. Dus ja is het dan normaal dat je zulke sprongen maakt?

  Maar iedereen gaf mij de schuld want ja ik was vreemd gegaan. Ik voel me daardoor erg onbegrepen maar er zit nog zoveel pijn en dingen die ik niet begrijp…. 

  Lees ook: Relatie na de geboorte van je kind
  #10368109 Quote

  Contact op nemen met je huisarts/wijkteam, uitspreken dat je weg wil naar hun. Kijken hoe ze je kunnen helpen.

  Je hebt 2 kids, wat zegt deze situatie tegen hun? Dat het oke is om zo tegen een vrouw te praten. Dat het oke is dat er zo tegen hun gepraat wordt?

  Zouden je kids jou niet veel liever gelukkig zien? Als je het al niet voor je zelf kan doen, doe het dan voor hun


  Rcl
  Bijdrager
  #10368114 Quote

  Wtf ga weg hij gebruikt je heb kinderen  hallo word wakker foe het niet voor je zelf maar je kinderen


  gebruiker489259
  Bijdrager
  #10368119 Quote

  Ja maar het schelden is zo goed als over. Behalve als hij echt heel boos is. En ja in het verleden is dat ook wel gebeurd waar de kids bij waren….

  Maar ik durf niet. Ik ben zo absurd gevoelig. Als hij dan weer zo gaat huilen enzo dan vind ik het toch weer zielig. Daarbij ben ik ook weer als de dood over wat andere ervan denken…. 

  Ik Heb zelf flink last gehad van paniek aanvallen/ depressie en hij heeft me daarin wel gesteund. Dus dat zegt hij dan ook dan denk ik weer Ja niet eerlijk hem te verlaten….

  Ik word gek van mezelf!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct