Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ik ben zwanger, hoe ga ik het mijn vader vertellen?

 • Auteur
  Berichten

 • Shay hailey
  Bijdrager
  #5696783

  Ik ben een meisje van bijna 21 jaar en weet sinds 2 weken dat ik zwanger ben. De vader van het kindje weet dit en wil het kindje graag houden en ik ook. Nu is het alleen zo dat hij en ik net uit elkaar zijn/een pauze hebben en ik dus verhuisd ben naar een kamertje.

  Ik wil mijn vader graag inlichten over de situatie maar ben bang voor zijn reactie. Ik denk dat hij er veel moeilijkheden in ziet en niet blij zal zijn voor mij. Mijn relatie met mn vader is nu wel okee, maar vroeger niet. Hij is  voor 11 jaar niet in mijn leven geweest maar nu gelukkig wel. Ik wil hem niet kwetsen of wat dan ook…

  Overigens ben ik door de pil heen zwanger geworden en was het dus niet echt gepland, maar in onze ogen wel welkom.

   

  Hebben jullie een idee hoe ik het hem het beste kan vertellen? Bedankt!

  #5696884 Quote

  Ik zal het gewoon vertellen. Dan ben je er vanaf. Ik had er ook moeite mee maar het viel allemaal reuze mee. Me pa was niet blij aan het begin maar nu wel. Even een preek gehad maar dat doen alle vaders. Uiteindelijk accepteren ze het wel.En je zegt je vader is 11 jaar niet in je leven geweest ik denk niet dat hij veel te zeggen heeft.  Het is zoiezo jou leven.  Je kan veel aan je pa hebben met dingen regelen en weten wat je te wachten staat!  heel veel succes.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct