Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ik Heb Corona En Moet Bijna Bevallen

 • Auteur
  Berichten
 • #10369830

  Dag dames,  Des ondanks ik me ontzettend goed aan de Corona regels houd, heb ik vandaag te horen gekregen dat ik positief ben. Ik heb dus Corona. Weinig tot geen klachten gelukkig naast dat dat een beetje verkouden ben.  ik voel me alleen verschrikkelijk aangezien ik over 4 dagen al ben uitgerekend. Wanneer ik beval zal ik dus het virus nog kunnen overdragen aan onze zoon. Dat gevoel, dat ik ervoor kan zorgen dat zijn veiligheid in het gering kan komen, is vreselijk. Juist bij mij hoort hij veilig te zijn. Ik hoop op reacties van een aantal dames die dit ook meemaken of hebben meegemaakt. Die dus ook positief waren tijdens de bevalling . Hoe hebben jullie dit ervaren, hoe ging het in zijn werk en hopelijk kan iemand mij gerust stellen.  liefs Kim 

  #10369885 Quote

  Hoi! Wat een naar gevoel moet dat zijn! Gelukkig heb je weinig klachten. Ik wil je bemoedigen met de gedachte dat je juist antistoffen doorgeeft aan je babietje. En als je borstvoeding gaat geven, geldt dit dubbel! Ik wens je een voorspoedige bevalling en geniet straks van hem! 

  #10370490 Quote

  He wat vervelend! 

  Houd er rekening mee dat een groot deel van de positief geteste mensnen op het moment dat hun de uitslag krijgen allang niet meer positief zijn, of het zelfs nooit gehad hebben maar alleen piepkleine virus deeltjes hebben ingeademd die de test positief maken, terwijl jij misschien wel een gewone verkoudheid hebt, wat niet ondenkbaar is gezien de tijd van het jaar. 

  Helpt natuurlijk niks, en snap dat je je ongelooflijk zorgen maakt hierom, ik had bij mijn vorige bevalling een koortslip. Niet hetzelfde, maar snap wel een beetje hoe je je voelt. This uitkijken geblazen en liever het zekere voor het onzekere nemen.

  Wie weet blijft de kleine nog 14 dagen zitten, lijkt mij ook geen pretje maar misschien in dit geval ergens ook wel. 

  Erg veel sterkte in elk geval, en wat de gene hierboven al zei, je geeft wel automatisch anti stoffen door. 

  Succes 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct