Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ik heb geen idee wanneer ik een test kan doen

 • Auteur
  Berichten
 • #10429475

  Goedemorgen,

   

  hier een beetje wanhopig meisje. Ik heb vorig jaar augustus tot begin feb een spiraal gehad ervoor vanaf 18 jaar altijd de pil geslikt en na de spiraal ook drie weken de pil geslikt en toen vergat ik hem een dag gelijk ongesteld. Dit was de tweede week in maart. Toen besloten stoppen maar met de pil. Nu heb ik echt idee zwanger ben. Ik heb idee dat ik ook weet wanneer het was en dat was iets eerder dan  rond de eisprong mijn idee. Heb erna rond de eisprong ook nog onveilige seks gehad. Ik heb echt nu twee weken dat ik zo duizelig ben , misselijk, moet kokhalzen, hoofdpijn, opgeblazen en echt een band in me buik heb. Ik herken hier niks van toen ik vroeger ongesteld was. Want toen had ik nooit pijn. Nu heb ik 3 vervroegde testen gedaan negatief en keer een normale tussendoor ook negatief. Maar heb het idee echt zwanger ben. Maar nu weet ik dus niet wanneer ik echt ongesteld moet worden omdat dat zo lang geleden is dat ik niet meer weet hoelang vroeger mijn cyclus is. Ze zeggen ontpillen het ook kan zijn maar geloof ik niet want die heb ik zo kort gebruikt. Maar nu houd ik 28 dagen aan dan zou ik morgen voor me gevoel ongesteld worden maarja daar kan ik dus niet van uit gaan. Wat moet ik doen help!


  Böhmi
  Bijdrager
  #10429477 Quote

  Wachten tot een paar dagen nadat je volgende menstruatie had moeten beginnen

  #10429481 Quote

  Laura maar ik weet dus niet wanneer die echt precies komt ! Omdat ik geen vergelijkingsmateriaal heb.

  #10429486 Quote

  Ik ruik ook dingen die mijn partner niet ruikt en vind sommige etensdingen niet lekker meer.

  #10429488 Quote

  Klachten die je beschrijft kqn ook gewoon hormonen zijn dat je ongesteld gaat worden. Wacht rustig af. Je cyclus kan zo in de war zijn dat t soms maanden duurt voor t weer normaal is.
  Dan heb je geen 1 maand als vergelijking.

  Negatieve test is toch echt dat je niet zwanger bent


  Zwanger yes
  Bijdrager
  #10429490 Quote

  Kan inderdaad ontpillen zijn, ook na kort gebruik. Maar je zou bijvoorbeeld elke week een test kunnen doen als je het niet weet. Slik je foliumzuur? 

  Heb je je eisprong gevoeld? Dat je echt zeker weet dat die is geweest? Dan zou je 2 weken later kunnen testen.. 

  Maar ik dacht als je de pil 3 weken nam dat je dan geen eisprong kreeg. Geen ervaring mee zelf.

    En echt niet alle normale cyclussen zijn 28 dagen. Dus ook daar zit je mee want dat weet je niet nu.   & Een test voor je nod heeft ook echt lang niet altijd zin 😉

  Sterkte!

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10429494 Quote

  Volgensmij klopt dat idd van die 2 of 3 weken dat er dan geen eisprong is

  #10429497 Quote

  Zwanger yes.

   

  ja ik slik foliumzuur al een tijdje. De vorige keer toen ik met de pil stopte voor de spiraal heb ik 0,0 van deze klachten gehad. Ik heb me eisprong wel gevoeld en dat zou rond dat ik morgen of maandag ongesteld zou moeten worden . 


  Zwanger yes
  Bijdrager
  #10429531 Quote

  Ah, dan zou ik dinsdag nog een testje proberen te doen. Na je nod is de kans op een streep als je zwanger bent echt groter dan ervoor 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct