Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ik kan moeilijk met mijn dochter om gaan 3.5 jaar

 • Auteur
  Berichten
 • #10125979

  ik heb 3 kinderen en zwanger van de 4de. 

  Alles gaat gewoon Harstikke goed met natuurlijk allerlei fases. 

  De oudste van 4.5 is op ontdekkingsreis met hoe ver ze kan gaan maar deze kan ik prima aan, ze lijkt op mij dus ik snap hoe ze denkt.

  dan hebben we de jongste van net 2. Die is harstikke lief maar natuurlijk begint hij ook stout te worden.

   

  maar dan, de middelste.. van 3.5. Ik dacht dat het een fase was, deze duurt nu al wel bijna 2(!) jaar en word met de dag erger.

  ze huilt om ALLES, alles draait om jaar, alleen maar ik ik ik en dan huilen. Alles afpakken van broertje en zus en wilt geen Nee horen.  Ze slaapt niet door en wilt alsmaar drinken en drinken en anders zet ze het op een krijsen ( want normaal huilen kan ze niet) en dan is iedereen wakker.

   

  hoe erg het ook is, ik merk dat ik minder van haar ga houden , ze verandert niet. Ik heb haar geprobeerd te straffen, geprobeerd te praten van alles en niets helpt. Ik merk dat naaste familie ook minder van haar kan hebben.

  iemand ervaring er mee? Tips?


  Rooslii
  Bijdrager
  #10125982 Quote

  Zoek een EFT therapie van gabrielle rutten. Je zult in t begin denken wat is dit voor onzin maar voor mij heeft dit echt gewerkt en ik was een ontzettend probleem kind


  Nikki nikki
  Bijdrager
  #10126008 Quote

  Ik denk dat je therapie nodig hebt voor jou en je dochter 

  ze zal zelf ook goed aanvoelen dat je voor haar minder geduld hebt dan voor je andere kinderen en daarom vraagt ze op zo een manier aandacht van jou 

  misschien is er met haar wel meer aan de hand waarom deze huilt 

  raadpleeg je huisarts 

   


  Kr
  Bijdrager
  #10126019 Quote

  Ik wil niet luimig doen maar ik zie dit gedrag wel bij meer gezinnen met 3 kindjes.. en dan het middelste kindje die dit gedrag vertoond.. het lijkt zo wat negatieve aandacht vragen.

  Zou je eens kunnen proberen alleen structureel dingen te ondernemen met haar? Ze is namelijk niet bijzonder omdat ze de oudste is en ze is niet bijzonder omdat ze de jongste is.. kindjes voelen veel aan succes 


  Kr
  Bijdrager
  #10126020 Quote

  Luimig bedoelde lullig 🙄

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct