Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Ik Moet Nog Even Wennen

 • Auteur
  Berichten

 • CharlieAdam
  Bijdrager
  #10145174

  Lieve allemaal,

  gisteren ochtend 2 testjes gedaan en ze waren beide positief!! 🙂 Nou heb ik tijdens het proberen stiekem alles netjes ‘bijgehouden’ via de Flo app haha, dus kon ik makkelijk uitrekenen hoe lang ik al zwanger zou zijn. Vandaag zou dit precies 4 weken zijn. Ik ben 15 Oktober gestopt met de pil en 16 November mijn eerste echte menstuatie gehad. 

  Beide onwijs blij natuurlijk maar ikzelf zit nog in een soort roes. Had namelijk niet verwacht dat ik zo snel zwanger zou zijn. Ik moet zelf nog heel erg wennen aan het idee.. Kan nog niet heel blij zijn ofzo? Ik zit een beetje in mijn eigen bubbel, beetje voor me uit staren ook haha.. Ook de angst dat als ik over een paar dagen weer een test doe dat hij dan negatief is.. Het gevoel dat ik niet TE blij moet zijn voor het geval dat het mis gaat.. Hebben jullie hier ook last van gehad?

  Ook ben ik al 4/5 dagen bij vlagen misselijk en heb last van menstruatie krampjes. Nou las ik dat dit normaal is rond deze tijd maar toch benieuwd naar jullie kwaaltjes rond die periode!

  Lang verhaal maar wilde dit toch even kwijt :)

  X


  Stormgirl
  Bijdrager
  #10145180 Quote

  Heel herkendbaar. 

  Bij ons was t meteen de eerste ronde raak. Dat verwacht je niet en ga je ook helemaal niet vanuit. Eerder van dat kan wel ff duren. 

  Inmiddels trotse mama van n prachtig mooi en vrolijk jochie van 3 mnd.  

  T genieten komt echt straks wel 🙂


  Stormgirl
  Bijdrager
  #10145182 Quote

  Heel herkendbaar. 

  Bij ons was t meteen de eerste ronde raak. Dat verwacht je niet en ga je ook helemaal niet vanuit. Eerder van dat kan wel ff duren. 

  Inmiddels trotse mama van n prachtig mooi en vrolijk jochie van 3 mnd.  

  T genieten komt echt straks wel 🙂

  #10145225 Quote

  Bij ons was ’t ook in 1 x raak, waren ook ff in shock😉


  MDNS
  Bijdrager
  #10145239 Quote

  Hier nog 1 met hetzelfde verhaal! Ik ben niet eens meer normaal ongesteld geweest na het stoppen met de pil haha. Probeer er van te genieten. Bij mij gebeurde dit eigenlijk pas na de 1e echo toen ik het hartje zag kloppen! 

  Die pijntjes in je buik herken ik ook, en ik had ook snel pijnlijke en groeiende borsten. Maar die buikpijn is vreemd he omdat dit normaal als ‘menstruatiepijn’ gevoeld wordt denk je gelijk het zal toch niet.. maar dat hoort er helemaal bij. 

  lekker van genieten en een hele goede zwangerschap gewenst!


  JomieJW
  Bijdrager
  #10145259 Quote

  Heel herkenbaar dat het nog niet doordringt! Ik ben er zelf donderdag achter gekomen dat ik waarschijnlijk zwanger ben met een vroege test. Ik had namelijk sinds de zaterdag ervóór al klachten! Zondag nog maar een keer een clear blue gedaan om te kijken of ik toen inderdaad 4 weken zou zijn en dit klopte. De hele donderdag en zondag weer hebben ik en mijn man in een roes geleefd, en ik moet zeggen dat het soms nog niet helemaal doordringt. Dit is wel mijn tweede zwangerschap, dus je zou verwachten dat het anders is, maar het voelt voor mij echt weer alsof het de eerste keer is.

  Qua klachten had ik dus al een week last van gespannen (en af en toe pijnlijke) borsten, meer afscheiding, steekjes onder in de buik en echt gewoon het gevoel dat ik zwanger was. Mijn lijf voelde op een of andere manie gewoon anders. Vandaar dat ik ook een vroege test heb gedaan, gewoon om alles te bevestigen. Ga er maar vanuit dat de meeste klachten die je ervaart, gewoon normaal zijn! En als je ooit twijfelt, kun je ook altijd de VK bellen 😉 Veel succes en PLEZIER van deze zwangerschap!

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10145260 Quote

  Hier ook na 1 menstruatie meteen zwanger, veel sneller dan verwacht maar mega gelukkig!!

  ik moest in het begin ook erg wennen en pas bij de termijn echo had ik zoiets oke ik ben echt zwanger en we krijgen een kindje 💙

  gefeliciteerd en geniet ervan!!


  SoKW
  Bijdrager
  #10145266 Quote

  Hier ook in één keer raak. We waren ontzettend blij, maar tegelijk voelt het al weken ”vreemd”, omdat je weet dat er iets is, maar zo voelt het nog niet omdat je het nog niet kan zien. Verder geen dramatische klachten waardoor ik me niet echt zwanger voel. Ik kan niet wachten tot de tweede echo in de eerste week van januari!


  Anneke
  Bijdrager
  #10145284 Quote

  Hier een beetje hetzelfde verhaal wij dachten we stoppen vast dan komt het in 2019 wel goed.. 😂 

  En ja hoor 2 weken ma het stoppen met de pil was het raak heel onwerkelijk omdat je je eigen instelde op een paar maanden.. 

  Inmiddels ben ik nu 8.3 weken zwanger en begint het door te dringen gelukkig heb ik een hele lieve fijne verloskundige die iedere week eventjes laat kijken hoe het groeit en word het voor ons steeds meer werkelijkheid.. 

  Vanaf week 7 ben ik misselijk en heb ik braakneigingen maar gelukkig  al het mee.. verder heb ik niet echt klachten, wat gevoeliger tempels, en moe maar alleen nog goed te handelen! 

  Tijdens de kerst gaan we het bekend maken en dan word het meer zeker en hopen we dat we wat meer kunnen genieten:)

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen