Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ik snap er niets van

 • Auteur
  Berichten

 • Papegaaitje
  Bijdrager
  #10252978

  Kan iemand hier mij helpen. Even wat info eerst.

  ik heb altijd een cyclus van 29 dagen eisprong op dag 19 en ben al bijna een jaar geslipt met de spiraal. In april begon de gekkigheid ik was over mijn 29 dagen heen maar geen positieve test. Dag 31 gingen we zwemmen en zat er opeen een grote klodde wit doorzichtig in mijn broekje (sorry voor de details) dagen erna bruin spotting en op dag 34 heele vage lijn op de test. Dag erna helaas weer negatief 😣 

  in maand mei had ik op dag 30 getest meer voor de lol en die lam knal positief. Ik had alleen veel ongi buikpijn en dat heb ik normaal alleen als ik ongi ben dus had er al helaas een slecht gevoel bij. Week erna kwam dan ook alles eruit en werd het een miskraam. Echter daalde de hcg niet en bleek dat het buitenbaarmoederlijke was en weefsel daar bleef hangen. Dus een spuit gehad en we moesten 3 maanden wachten. Die zijn nu gelukkig voorbij en zitten weer in de eerste maand van proberen.

  ik ben alweer 2 keer netjes 29 cycles gehad alleen deze cycles dus weer vreemd net als april. Zit nu op dag 32. Voel me al een tijd opgeblazen en anders (maar Je kan je vanalles wijs maken) verder heeeel licht bruin verlies bij afvegen maar verder geen krampen of iets. Nu ben ik sinds gisteren ook ziek met de griep 🤧 

  nu vraag ik mij af zou ik dan toch zwanger kunnen zijn? Omdat ik de ‘eerste’ keer ook pas iets zag na 34 dagen en omdat een buitenbaarmoederlijke zwangerschap misschien eerder hormonen aanmaakt omdat die dus eerder is ingenesteld (niet in de baarmoeder zeg maar) 


  Ninaapie
  Bijdrager
  #10253011 Quote

  Het zou een innestelingsbloeding kunnen zijn. Zeker omdat je zegt dat het bruin is en je er verder geen krampen etc bij hebt. En je cyclus is normaal altijd zo netjes regelmatig. Je cyclus kan ook een beetje in de war zijn omdat je nu wat ziek bent. Heb je al een testje durven doen? Je bent in principe overtijd nu. Dat opgeblazen gevoel herken ik ook wel heel erg van mijn zwangerschap. Ik had dit al een paar dagen voor mijn NOD. 

  Daarnaast is iedere zwangerschap anders en er zijn zelfs dames bij die pas na een week (of zelfs langer) voor het eerst positief testen. Dus als je nu een negatieve test hebt, zou ik een paar dagen wachten en als je menstruatie nog steeds niet doorgezet heeft nog eens een testje doen.

  Maar heb je het nu al aangedurfd? Een testje?


  Papegaaitje
  Bijdrager
  #10253048 Quote

  Heb van de week al testjes gedaan op mijn NOD maar dat zou dan 10dpo geweest zijn die was negatief. Ik ga over morgen nog keertje testen dat is dan 14 dpo. 🙏🏻 Maar we duimen maar dat we niet ongesteld worden en gewoon late innesteling. Hoelang kan je beetje bruinig verliezen als innestelingsbloeding?

  Ik hoop dat het opgeblazen gevoel erbij hoort en misschien nu wel juist ziek ben omdat ik slechter weerstand heb door zwanger zijn. 🤧


  Ninaapie
  Bijdrager
  #10253094 Quote

  Dat verschilt heel erg. Ik heb eens een innestelingsbloeding gehad met slechts 1 bruin sliertje en dat was het. Vorige maand was het 4 dagen wat helderrood bloed afgewisseld met bruin. Heel weinig steeds en alleen met afvegen. 


  Ninaapie
  Bijdrager
  #10254646 Quote

  Weet je al wat meer papegaaitje? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct