Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ik Weet Het Niet Meer 7

 • Auteur
  Berichten
 • #10563708

  Goeden morgen, 

  Ik heb eerder een bericht geplaatst over een ovulatietest, ik had een smily en heb toen sex gehad . Wel was het de eerste x die maand dat we hadden gevreeën.  Maar nu had ik zaterdag ongesteld moeten worden maar dat is niet gebeurd. Vanmorgen nog niks dus een test gedaan maar die zegt negatief.  Wel ben ik misselijk en zijn me borsten groter . Ik weet niet wat ik moet denken en voel me best wel k..  wie heeft dit ook mee gemaakt ? Of werdt toch nog ongesteld?

  Gr

  #10563711 Quote

  Als ik het goed terug lees dan had je op dinsdag 31 mei een smiley op je test? Dat zou betekenen dat je op 1 of 2 juni je eisprong hebt gehad. En je dus vandaag of de komende dagen je menstruatie kan verwachten (tenzij je zwanger bent). Hoe kwam je erbij dat je zaterdag al ongesteld had moeten worden? Heb je altijd een kortere luteale fase? 

  #10563712 Quote

  Ja ik heb trug gekeken en elke keer na me eisprong zit er 12 tot 14 dagen tussen. En ik heb zo’n ap en aangegeven wanneer ik die smiley had en die gaf aan zaterdag dat ik ongesteld zou moeten worden. 

  #10563713 Quote

  Gemiddeld krijgen vrouwen 14 dagen na hun eisprong hun menstruatie. Als dat bij jou 12 tot 14 dagen is dan zou het kunnen dat je vandaag of morgen gewoon ongesteld wordt. Een app is nooit betrouwbaarder dan ovulatietesten in het voorspellen van je menstruatie. Je app zegt namelijk blijkbaar dat je 10 dagen na je eisprong al ongesteld wordt. Het kan richting geven, maar ik zou zelf altijd uitgaan van ongeveer 14 dagen na je eisprong, dan zit je altijd goed

  #10563716 Quote

  Oke dank u dan ga ik dat doen. Maar dan moet ik gewoon ongesteld worden want de test was negatief vanmorgen 😢. Bedankt voor de info en u reactie

  #10563718 Quote

  Er bestaat een kleine kans dat je toch zwanger bent maar pas later positief test. Dus mocht je komende dagen niet ongesteld worden dan kun je nog eens testen

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10563719 Quote

  Oke nou ik wacht af . Dank u

  #10564236 Quote

  Nou weet ik het helemaal niet meer . Gister indd een heel klein beetje bloed verlies gehad, dus ik dag dat was het dus ik een tampon gebruikt. Maar toen ik weer naar de wc ging was het maar een beetje wat er op zat dat wel 2 x. Dus ik dag ik pak wel wat anders. En daarna heb ik helemaal geen bloed verlies meer gehad 🙈. Kan het nog een innesteling geweest zijn of is het gewoon nog wachten op de ellende die gaat komen ??? 


  Shar
  Bijdrager
  #10564557 Quote

  Het is denk ik wel raadzaam, ben geen deskundige ofzo, maar ik zou persoonlijk geen tampon gebruiken bij onvoldoende bloedverlies.

  Dus enkel gebruiken als je menstruatie echt doorzet. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct