Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ik wil graag nog een kindje

 • Auteur
  Berichten

 • MamaAnanas
  Bijdrager
  #10422290

  Ik weet het even niet meer en dan helpt ‘van me afschrijven’ vaak wel, om het in ieder geval kwijt te zijn. 
  We zijn sinds 2019 bezig om zwanger te worden. 2x gelukt, 2x mis gegaan. Domme pech of is er meer aan de hand? Eind 2020 ben ik naar de huisarts geweest. Ze wilde dat we nog een half jaar zouden proberen, tot aan de zomer. Op zich is dat geen probleem maar ik ben bang voor nog een miskraam. Ik merk dat ik het hele zwanger worden zwaar vind worden. Het hebben van seks alleen al (op de juiste momenten) is een dingetje aan het worden. Soms denk ik misschien moeten we het laten voor wat het is, genieten van ons prachtige kindje die we hebben. De onzekerheid en emotionele rollercoaster is het niet waard. En 5 minuten later zeg ik tegen mezelf ‘niet opgeven, gewoon doorgaan. Het is al een keer gelukt, een tweede keer lukt ook wel’. 
  Ik was deze maand overtuigd dat het nu gelukt was. Maar 2 early tests geven vooralsnog niet het resultaat die ik graag wil zien. Morgen is mijn NOD… Ik wacht in spanning af! 


  StephW
  Bijdrager
  #10422406 Quote

  Frustrerend! Wel stom dat je moet blijven proberen, terwijl je al zo lang bezig bent. Aan de andere kant kan je duidelijk wel zwanger worden, dus is er eigenlijk niet echt een ‘probleem’.. ik vond het ‘moetje’ op een gegeven moment ook echt niet leuk meer.. wat je angst betreft, ik denk dat iedereen die een miskraam heeft gehad het wel herkent en je doet er helemaal niks aan. Het blijft mega spannend, want je kan niet meekijken in je buik. Dat een test nu nog negatief is, hoeft niks te betekenen, dus ik duim voor je dat t deze keer raak is. Als dat zo is, moet je gewoon stiekem en voorzichtig genieten, want zorgen leveren je niks op! Maar je frustraties zijn herkenbaar en mogen er best zijn hoor!


  MamaAnanas
  Bijdrager
  #10422599 Quote

  Ja, dat zei de huisarts ook. Zwanger worden lijkt geen probleem maar zwanger blijven is nu de uitdaging. Frustrerend is het zeker! Ik hoop ook dat het nu toch gelukt is. Pfff…zenuwslopend.  Dankje! 😘

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct