Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ik zit er even helemaal doorheen :-(

 • Auteur
  Berichten

 • tisarau
  Bijdrager
  #10236045

  Hallo lieve dames, 

  Ik zit er op dit moment even helemaal doorheen. 

  Al vier (!) jaar proberen mijn partner en ik zwanger te worden. Helaas hebben wij nog niet mogen genieten van dit geluk 🙁 Aan het begin van ons traject stonden wij er zelfverzekerd in. “Wij gaan dit doen!” dachten wij. Helaas kregen wij in 2017 te horen dat mijn partner chronisch ziek is en Colitis Ulcerosa heeft. Wederom weer een donkere wolk boven het geluk waar wij nét even harder aan moeten werken. Op dit moment houd ik me sterk want mijn partner zit er ook doorheen. Niet alleen speelt zijn ziekte op, ook is zijn contract niet verlengd onder het mom avan “Groei van het bedrijf”, terwijl we allemaal weten “Jouw contract is niet verlengd omdat je ziek bent, maar dat mogen ze niet zeggen”. Op dit moment is mijn leven een chaos. Je houd je staande voor je geliefde terwijl je tegelijkertijd net zo goed met “problemen” loopt. Er voor weglopen is geen optie! Dit is de man met wie ik mijn liefde en mijn leven wil delen. Maar op het moment dat ik stilsta heb ik het gevoel alsof alles onder mij vandaan zakt. Hoe doen jullie het toch allemaal 🙁 

  Wanhopige, verdrietige, oververmoeide wensmama.  


  Stormgirl
  Bijdrager
  #10236076 Quote

  Och meis! Helpen kan ik je helaas niet maar een dikke knuffel kun je wel gebruiken. 

  Dus. Een virtual hug😘


  FiLo
  Bijdrager
  #10236093 Quote

  Ach tisarau wat een verhaal! Wat ontzettend heftig. Ik kan me zo goed voorstellen dat je er gewoon doorheen zit…

  Ik vind het heel knap dat je het opschrijft en hopelijk lucht het jou ook een beetje op. Zo te horen hebben jullie enorm veel tegenslagen gehad op jullie kinderwens-pad, maar ook nog eens in de rest van jullie leven.

  Ik hoop dat de darmziekte van je vriend snel stabiel is en dat hij weer aan de bak kan. En dat dat het begin gaat zijn van een periode van geluk, met een zwangerschap. Als die basis weer wat stabieler is kun je er weer veel beter tegen. Je zit nu in een diep dal, maar hou vol, de pieken gaan ook echt weer komen! 

   

  Sterkte! 

   


  Yres
  Bijdrager
  #10236120 Quote

  Hier ook een dikke virtuele knuffel voor jou! 

  Lijkt me enorm zwaar om al 4 jaar zo te moeten vechten voor wat jullie zo graag willen. Heel veel moed, sterkte en goeds toegewenst! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct