Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ikea Hemnes Ladekast

 • Auteur
  Berichten

 • Gbvrlbji
  Bijdrager
  #10476599

  Hallo Allemaal,
  Ik zie regelmatig voorbij komen dat ze de Hemnes ladekast gebruiken als commode, heeft iemand van jullie dit ook, zo ja, hoe bevalt die?
  Ik zag dat ze momenteel alleen grijs en zwart hebben, wilde eigelijk heel graag wit, weet iemand of je die nog aan kunt komen?


  Rcl
  Bijdrager
  #10476603 Quote

  Dat ga ik doen in ons nieuwe huis denk prima hahha geen idee staat wel goed en veel ruimte


  WonderAn
  Bijdrager
  #10476604 Quote

  Yes, veel fijner omdat deze hoger is dan de gemiddelde standaard commodes.
  Als het goed is hebben ze nog gewoon een witte variant bij de Ikea. Het is alleen zo dat de oude “gladde” variant uit het assortiment is en vervangen is voor “wit gebeitst”. Wij hebben daardoor nu de laatste, maar hij is wel gewoon mooi en strak om te zien.


  Minni
  Bijdrager
  #10476606 Quote

  Ik heb die brede Hemnes met 8 lades, ik vind ‘m ideaal!! Er past een aankleedkussen overdwars op en nog heel veel ruimte om een lampje, mandje met luiers en andere spullen er bovenop te zetten. 

  Als ze de witte nu niet hebben zou ik wachten als je nog tijd hebt, en anders marktplaats?


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10476608 Quote

  Ja heb hem ook en vind hem idd heel fijn omdat hij hoger is. Hoop dat je nog een witte kunt vinden, en anders een andere die dezelfde hoogte heeft misschien?


  CharlieB
  Bijdrager
  #10476611 Quote

  Zelfde probleem hier, ik heb er eentje op marktplaats kunnen vinden voor een redelijke prijs omdat Ikea ineens besloot de witte niet meer te verkopen.

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10476618 Quote

  Wij hebben deze ook als commode. Ideaal! Je hebt zoveel ruimte! Ideaal ook wanneer je je kind in bad doet of gaat omkleden. Je kunt alle spullen op de commode kwijt zonder dat het in de weg ligt


  Dopje
  Bijdrager
  #10476678 Quote

  Ik zou wel voor de wit gebeitst gaan. Toen ik hem twee jaar geleden kocht was daarvan tenminste de kwaliteit beter. Als commode bevalt hij super. Heerlijk hoog en veel ruimte


  Boterbloempje
  Bijdrager
  #10476687 Quote

  Wij hebben hem ook en zelf passend gemaakt, zodat de verwarming erachter valt. Dus een groter blad erboven op met uitsparingen erin zodat de warmte (als deze al aanstaat) van de verwarming er door kan. Aan de zijkant hebben we een extra plankje/deurtje gemaakt zodat ook daar de verwarming niet te zien is, maar we er wel bij kunnen. We hebben hem wel een andere kleur gegeven.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct