Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

In afwachting van miskraam nr 2

 • Auteur
  Berichten

 • Mama T
  Bijdrager
  #5707991

  Dolgelukkig waren we om weer zwanger te mogen worden na een missed abortion met ruim 9 weken en nu in week 10 blijkt ons kindje weer te zijn gestopt terwijl anderhalve week terug er nog alles goed uitzag op de echo.

  Nu dus weer in afwachting van de miskraam. Vorige keer kwam het vanzelf op gang 10 dagen erna maar toen was het kindje al ruim een week gestopt. Deze keer was het pas enkele dagen en op een licht streepje helder bloed na nog totaal geen idee dat mijn lichaam het wil gaan stoppen.

   

  Zijn er meer meiden die in deze situatie nu zitten of onlangs hebben gezeten? En zijn er meer meiden die al meerdere keren tegen het eind van het eerste trimester een kindje zijn verloren?

  Ik word nu wel doorgestuurd naar de gynaecoloog zodat ze kunnen gaan onderzoeken wat de oorzaak hier van is. Er word gedacht aan een stollingsziekte of mis zelfs een chromosoom afwijking bij een van ons.

  We hebben gelukkig al een gezonde zoon van 4 maar de wens naar een broertje of zusje  voor hem is groot.

  Helaas nu eerst weer dit verdriet doorlopen en daarna verplicht 3 maanden ontzwangeren voor ze kunnen gaan beginnen om een oorzaak te vinden.


  Mama van Bart
  Bijdrager
  #5707995 Quote

  Ik ben moeder van een jongen van 3 jaar. Vanaf juni proberen wij zwanger te worden van ons 2de kindje. In juli raakte ik zwanger maar helaas heb ik een miskraam gekregen. Op 5.5 week. Ik bloeden heel erg dus werd doorgestuurd naar het ziekenhuis en daar was de vrucht al niet meer te zien in mijn baarmoeder.

  Na 4 maanden was ik weer zwanger half nov. Afgelopen zaterdag kreeg ik een klein beetje bloed verlies. Was totaal in paniek. Gelukkig stopte dit na een paar uur. Ik was erg geschrokken maar kreeg er ook vertrouwen in dat de vrucht het had overleefd. Was gister precies 6 wk en al zo blij dat ik langer zwanger was dan ik juli. Maar helaas begon ik gister rond half 2 weer met bloeden. Weer zo erg als de eerste miskraam. Moet nu afwachten wat er gebeurd. Ik heb alleen bloed verlies geen stolsels of buikpijn. Maar dat had ik in juli ook niet dus denk wel dat ik dit kindje weer ben verloren. Ik hoop dat ik nog een echo mag maken zodat ik zeker weet dat het afgelopen is en het een plekje kan gaan geven.

  Ik wordt nu ook doorgestuurd naar de gynaecoloog voor verder onderzoek.


  annemarie35
  Bijdrager
  #5708099 Quote

  Ik heb helaas nu voor het eerst een missed abortion meegemaakt. ..

  Gisteren op de echo geen hartje meer ik zou bijna 10 weken zijn maar ze meette maar 7 weken en 3 dagen terwijl ik vorige week nog een echo had en er een hartje klopte. ..

  Ik wil niet gaan afwachten tot het loskomt dit zou mijn derde kindje zijn heb 2 gezonde meiden dus ik had totaal niet verwacht dit mee te maken.

  Komt rauw op mijn dak iig

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct