Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

In september ons kindje verloren, nu een miskraam.

 • Auteur
  Berichten

 • Mammaa
  Bijdrager
  #10287751

  Hoi allemaal,

  Sorry, maar ik moet even mijn verdriet, frustratie en onbegrip van mij afschrijven .

  Afgelopen september hebben wij na bijna 15 weken onze zwangerschap moeten afbreken ivm een erfelijke afwijking waardoor ons kindje niet levensvatbaar zou zijn. We wisten beide niet dat we drager van dit zeer zeldzame gen zijn, dus de schok was heel groot toen we erachter kwamen.

  We hadden voor een volgende zwangerschap de mogelijkheid om voor embryoselectie te kiezen, maar hiervoor is een lange wachtlijst en we zagen het niet erg zitten om voor alles naar Maastricht te gaan. Dit lijkt ons geestelijk  ook heel zwaar.

  Dus we hadden gekozen om het nogmaals te proberen met de wetenschap dat het niet goed zou zijn en dat we dit tussen de 10-15 weken te weten zouden komen.

  Op nieuwjaarsdag bleek ik weer zwanger en na het zien van een kloppend hartje waren we helemaal verliefd. Nog voorzichtig, maar toch had blijdschap de overhand.

  We zouden iedere week een echo krijgen en mijn man zou mee gaan, behalve vandaag, want die was volgens de gyn niet zo spannend. Tijdens de echo konden ze helaas geen kloppend hartje meer vinden en lag het vruchtje helemaal in de hoek van de baarmoeder. Ook was het maar 2 dagen gegroeid ten opzichte van vorige week.

  Ondanks dat we er rekening mee hielden komt het wel weer heel hard aan. 

  Dit voelt zo ontzettend oneerlijk en ik ben het vertrouwen in mijn lichaam helemaal kwijt.


  LieveSam
  Bijdrager
  #10287844 Quote

  Jeejtje… als ik dit lees, voel ik alleen maar verdriet. Wat ontzettend naar! Ik kan me heel goed voorstellen dat je dit even van je af wilt schrijven en je emoties alle kanten op gaan op dit moment. Ik wens je heel erg veel kracht, troost, liefde en de nabijheid van je geliefde toe.😔🍀🌹


  Lott
  Bijdrager
  #10287911 Quote

  O nee wat naar 😔 ik weet niet welke woorden je kunnen helpen maar hierbij een hele dikke knuffel 


  Jillla
  Bijdrager
  #10287918 Quote

  Ik wens je heel veel kracht en sterkte toe! Pff want dat is niet niks.. Ik hoop dat je snel een gezonde zwangerschap mag hebben!


  SdB
  Bijdrager
  #10287933 Quote

  Hoi MaaikeM,

  Wat vreselijk verdrietig om dit te lezen. Ik ben vorig jaar in juli ook mijn kindje verloren. Hij is geboren na een zwangerschap van 32 weken en na 8 dagen overleden doordat hij ziek werd. Dus ik begrijp heel goed je gevoelens op het moment. 

  Blijf in ieder geval met elkaar praten en geef je lichaam de tijd om te herstellen. Geef alsjeblieft het vertrouwen in je lichaam niet op. Ik hoop voor jou en je man dat 2020 een lichtpuntje voor jullie mag zijn❤️ Heel veel sterkte en kracht toegewenst.


  Mammaa
  Bijdrager
  #10288456 Quote

  Bedankt allemaal ❤️

  @SdB wat verschrikkelijk! En dan ben je al 32 weken zwanger… vreselijk! Hoe gaat het nu bij jullie ?

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct