Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Inbakeren Afbouwen 2

 • Auteur
  Berichten

 • MamiZennie
  Bijdrager
  #10078586

  Hoi dames,

  mijn zoontje is bijna 4 mnd en ik ben bezig om te proberen het inbakeren af te bouwen. Hij ligt niet in een puckababy maar in een katoenen doek met klittenband over de borst. 

  Vind het lastig, hoe hebben jullie dit aangepakt? 


  Rosa82
  Bijdrager
  #10078657 Quote

  Een pacco?

  Wij hebben de pacco langzaam afgebouwd per slaap. Dus eerst de meest makkelijke slaap (nacht) en daarna steeds uitbreiden. Sommige doen ook met 1 armpje eruit, maar bij ons ging het afbouwen geld, dus hebben we niet hoeven proberen. Succes!


  MamiZennie
  Bijdrager
  #10078664 Quote

  Thanks!

  #10078684 Quote

  Hoi hoi,

  Ons dochtertje is 4 maanden en wij zijn met precies ’t zelfde bezig. Ze zwaaide zichzelf altijd wakker. Voor de tweede fase hadden wij ’n soort van puckababy maar dan met klitteband, maar ze is vort te sterkt ze krijgt elke keer haar armen los. Dus ik denk dat de tijd is aangebroken om haar alleen in ’n slaapzakje te leggen. Afgelopen nacht hebben we dit om half 2 gedaan toen ze wakker werd van haar handjes die bij haar nekje zaten en ze ze niet los kreeg. Ik heb haar net in de slaapzak gelegd en op de camera te zien gaat dit goed, ze slaapt al. Dus op hoop van zegen dat ze lekker door slaapt. Wij hebben ’t dus in 1 keer gedaan. Succes!


  MamiZennie
  Bijdrager
  #10078702 Quote

  Spannend! Succes:) ik ga t ook eens proberen!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct