Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Inbakeren Tog En Bedkleding

 • Auteur
  Berichten

 • Vissenkindje
  Bijdrager
  #10543365

  Hoi,

  Hoe gaan jullie om met bedkleding? Mijn meisje slaapt in de Puckababy Piep. Daaronder haar kleertjes en erover een dekentje. Nu zag ik laatst een tabel voorbij komen waarin staat dat dat eigenlijk veel teveel is bij de gem. 20/21 graden dat het in haar kamer is… nu voel ik aan haar nekje en stel zo een beetje bij, maar dat doe ik eigenlijk alleen voor de nacht.

  Hoe doen jullie dat overdag me inbakeren? Want als ze daar alleen een romper en broekje onder aan heeft zou ze nooit haar normale kleertjes aan hebben, voor dat ene uurtje wat ze nu wakker is (4 weken) ga je natuurlijk niet weer helemaal aankleden…

   


  Mootje
  Bijdrager
  #10543433 Quote

  Mijn zoontje lag op die leeftijd altijd in zijn (comfortabele) kleertjes in bed om inderdaad zo min mogelijk te hoeven omkleden. Overdag hoefde ik hem niet in te bakeren, dus kleertjes met laken en dekentje was dan voldoende. Afhankelijk van de temperatuur in de kamer zou je kunnen kijken of je misschien overdag je kleintje de kleertjes gewoon aan laat en dan zonder extra dekentje, maar bijvoorbeeld alleen een lakentje.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct