Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Inbakeren

 • Auteur
  Berichten

 • LittleMen
  Bijdrager
  #10100043

  Mijn zoontje van 11 weken ligt sinds zijn 2e week ingebakerd omdat hij zichzelf wakker sloeg.

  Nu hij er langzaam achterkomt dat zijn hand ook wel fijn is om op te sabbelen wil ik graag stoppen met inbakeren vaak verliest hij zijn speen halverwege zijn slaap en is dan snel wakker ook heb ik wel eens geprobeerd hem los te laten slapen maar dan sliep hij heel moeilijk in en vaak na 30min sloeg hij zichzelf wakker.

  Hoe pakte jullie dat aan


  Ielse
  Bijdrager
  #10100088 Quote

  Je kun hem ook deels inbakeren. Bijv 1 arm er uit… of 2 armen er uit. Of eerst 1, dan 2 en dan de inbakerdoek helemaal weglaten. De eerste maanden zo vaak uit bed gegaan bij mijn jongste om de speen terug te stoppen. Was blij toen ze haar duim had gevonden 😂😂


  LittleMen
  Bijdrager
  #10100261 Quote

  Gaan we dat eens proberen, s’nachts hebben we er geen last van als de speen uitvalt vind hij het ook prima maar overdag is toch een ander verhaal voor hem.

  #10100264 Quote

  Hier helaas hetzelfde met 12 weken. Veel mensen hebben baat bij een winter slaapzak maar dat is nu onmogelijk…. op het kdv mag er niet ingebakerd worden dus we moeten echt gaan afbouwen.. maar hoe..


  Frederike Brink
  Bijdrager
  #10100270 Quote

  Ik heb goede ervaringen met het afbouwen met de Pacco doek. De afbouwdoek heeft twee ritsjes waarmee je eerst 1 armpje en later 2 armpjes eruit kunt halen, waardoor het meer een gewoon slaapzakje wordt. Als dat goed gaat is de volgende stap een normaal slaapzakje. Kijk anders even op de site van Pacco, daar staat een hele uitleg op. Die doeken zijn niet goedkoop maar vaak goed te krijgen op marktplaats!


  LittleMen
  Bijdrager
  #10100361 Quote

  Zo’n doek heb ik alleen daar is hij nog iets te klein voor dus dat werkr helaas nog niet.

  Gewoon maar even wachten tot hij past 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct