Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Indalen Baby 2

 • Auteur
  Berichten

 • RS
  Bijdrager
  #10577206

  Wie o wie heeft het indalen van zijn/haar baby gevoeld? Ik heb nu al dagen last van me schaambot en me liezen en nu aanhoudende steken in me onderbuik. Op google lees ik dat het kan zijn omdat zijn aan het indalen is. Ik ben nu 33 weken. Herkent iemand zich hierin?


  HeHoLetsGo
  Bijdrager
  #10577264 Quote

  Ik ben 34 weken en herken het. Een naar vervelend drukkend, bijna alsof je beurs/blauw bent van onder, gevoel. Alsof ik te lang op een fietszadel gezeten heb. Zwaartekracht die op mn vagina duwt. 


  RS
  Bijdrager
  #10577265 Quote

  Ik ben 34 weken en herken het. Een naar vervelend drukkend, bijna alsof je beurs/blauw bent van onder, gevoel. Alsof ik te lang op een fietszadel gezeten heb. Zwaartekracht die op mn vagina duwt

  ja precies dat heb ik dus ook moet morgen naar de vk dus hoop dat ze gedraaid is. 


  ProudMama
  Bijdrager
  #10577350 Quote

  Ik had precies hetzelfde!
  Baby was inderdaad ingedaald.

  Dat zegt overigens nog niks, kan nog weken blijven zitten zo! 🙂


  HeHoLetsGo
  Bijdrager
  #10577375 Quote

  @RS en, was de baby ingedaald?

  Ik moet morgen, ben ook eens benieuwd. Klopt @ProudMama, kan nog altijd veranderen.


  RS
  Bijdrager
  #10577381 Quote

  @HeHoLetsGo nope niet ingedaald😂😂😂 maar kan zijn dat ze af en toe wel met dr koppie in me bekken zit te vroeten. Ze mag tot 36 weken nog draaien hoorde ik vandaag. Over 2 weken krijg ik een liggingsecho dus hoop dat ze dan goed ligt😊

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  RS
  Bijdrager
  #10577382 Quote

  We gaan het meemaken!! Ik ga me er gewoon proberen niet druk om te maken😂


  Shar
  Bijdrager
  #10578134 Quote

  Hoi RS, 

  Ik herken je gevoel. Maar indalen kan ik het echt niet noemen. Druk op de bekken wel, zeker bij teveel staan en veel lopen.

  Maar ben nog erg kortademig bij inspanning. Ze ligt nog hoog. Ze wordt groter en wat je voelt is denk ik haar hoofdje dat drukt in de bekken.

  Als ze indaalt, wat ik heel fijn vind. Dan krijg ik eindelijk meer lucht en zuurstof. Ben nu 34 weken. En meestal vanaf de 35 wk, dan zul je langzaam merken dat je buik wat zakt en de baby nog wat dieper in je bekken komt te liggen.

  Maar miss is het bij jouw anders he, dat kan ook. lk weet niet of je soms ademnood hebt, ik nog wel nl. Ik ga de 16e naar de gyn. Maar dan ben 36 wk. Even afwachten. 


  Elisabeth
  Bijdrager
  #10578151 Quote

  Ja hier ook erg herkenbaar. Duurde wel echt paar weken voor hij echt ingedaald was. Steeds opnieuw weer doe steken en drukkende gevoel  aar onder. Heb wat afgelopen om zwaartekracht zijn werk te laten doen 😂. Heel wat ‘beatsaber’ gespeeld op de vr bril. Alles om dat indalen maar te stimuleren want was zo klaar met zwanger zijn de laatste weken helemal in die hitte. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct