Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Indroog Streepje 2

 • Auteur
  Berichten
 • #10465205


  kopieer bovenstaande link en zoek op om foto te zien..

    Hallo allemaal! Afgelopen maand ben ik gestopt met het gebruiken van de anticonceptie pil, ontrekkingsbloeding gehad (start 7/6). Gisterochtend was ik 8DPO, had ik een positieve early test van clear blue. Vanmorgen 9DPO was de test helemaal negatief. (Dezelfde test, het zelfde merk) Ik ben nog nooit eerder in aanraking geweest met zwangerschapstesten, zien jullie op de foto ook een positief lijntje (bij de early testen moet blijkbaar alleen een verticaal streepje komen in het eerste venstertje) of denken jullie eerder aan een indroogstreepje ? Ik had nml gelezen dat clearblue geen gebruik maakte van ‘voorgedrukte streepjes’. Alvast dank jullie wel!   
  symotomen zijn: krampen, hogere temp dan normaal, pijnlijke tepels, duizeligheid

  #10465206 Quote

  #10465355 Quote

  Ik zie wel een streep en ik vind hem wel op een indroogstreep lijken. Is de uitslag binnen de afleestijd gelezen? Misschien over 2 dagen nog eens testen.


  Mali
  Bijdrager
  #10465391 Quote

  Misschien kan je eens testen met de testen van Kruidvat 2 voor 5, die zijn wat gevoeliger. 


  Veraa
  Bijdrager
  #10465414 Quote

  Hoihoi! 8DPO is nog wel vroeg hoor om te testen, maar zou met een early test idd al wel kunnen. Ben zelf absoluut geen fan van early tests omdat ik het een beetje een marketing-grapje vindt. Inspelen op de onzekerheid en drang om het te weten van de mama-to-be om zo geld te verdienen. Maar, dat gezegd hebbende snap ik het wel hoor! want je moet anders zo lang wachten. Plus op zich zou een early test het wel moeten kunnen detecteren. 

  Ik zie alleen niet echt een streepje waarvan ik overtuigd ben. Eerder een indroogstukje (bovenaan). Ik zou als ik jou was wachten tot je NOD en dan nog eens testen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct