Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Indroogstreep 3

 • Auteur
  Berichten
 • #10396144

  Ik heb gisteravond een test gedaan, na een paar minuten kreeg ik 1 streep. Daarna heb ik er niet meer naar gekeken, maar vanochtend zag ik 2 strepen. Is dit een indroogstreep? Hij is van het merk Healthypharm. test


  CoVo
  Bijdrager
  #10396153 Quote

  Ik zou voor de zekerheid vandaag of morgenochtend gewoon nog een test doen, dat is de enige manier om het zeker te weten.

  Succes!


  Keukenhulpje
  Bijdrager
  #10396155 Quote

  Wanneer je buiten de afleestijd een streep krijgt is het niet betrouwbaar. Helemaal als er een nacht tussen zit. Zou idd morgen vroeg nog een keertje proberen met ochtend urine. Hoop voor je dat je dan ook 2 strepen krijgt.

  succes😇


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10396178 Quote

  Poeh dit zou wel een hele duidelijke indroogstreep zijn, maarrr buiten de afleestijd is inderdaad niet betrouwbaar. Ik zou nog een test doen, misschien met de Kruidvat 2 voor €5,-? 

  Ik ga duimen voor je in ieder geval! 


  Christiana
  Bijdrager
  #10396269 Quote

  Ik kreeg de streep ook pas na 10 minuten te zien ipv de 3 minuten die op de beschrijving stond. Hierdoor dacht ik ook dat het niet geldig was, maar ben mooi al 10 weken zwanger! Dus ik weet niet hoe lang je gewacht hebt? Anders indd gewoon een nieuwe test doen 😊 als je al op je NOD zit kan je gedurende de hele dag een test doen.
  Hopelijk goed nieuws!

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct