Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ineens Geen Gevoelige Borsten

 • Auteur
  Berichten
 • #10323671

  Hai, 

  Ik heb nou zo iets geks, ik ben 7 weken zwanger, ik had al vrij snel last van gevoelige borsten,  maar sinds gisteren ineens niet meer ze zijn ook minder vol. Je kan er ip alles weer mee doen,  😉. Ik heb ook geen krampen of bloedverlies..

  Weet iemand of dit normaal is? Gebeurd dit vaker? Ik hoor het graag 

  #10323673 Quote

  Ja hoor dit is helemaal normaal. Het kan zijn dat de gevoeligheid straks weer toe neemt en vervolgens ook weer afneemt. Het schommelt een beetje 

  #10323674 Quote

  Je bent nog maar kort zwanger dus het kan natuurlijk nog terug komen. Ik zou voor nu vooral genieten want de symptomen / kwaaltjes / ongemakken komen vast nog wel 

  #10323676 Quote

  Hoi,

  Mijn borsten waren rond de 8 weken opeens ook niet meer zo hypergevoelig (toen al wel 2 cupmaten gegroeid). Na een dag of twee kwam de gevoeligheid vaak wel weer terug tot aan de 10 weken ofzo.

  Ik werd er ook wel eens onzeker van, maar (ook volgens mijn vk) geen reden tot zorgen zolang je geen bloed verliest. Zelfde als de misselijkheid en t spugen een (paar) daagkes uitblijft, vooral lekker van genieten dat je lijf even normaal voelt.

  Groetjes

  #10323705 Quote

  Ik heb sowieso geen/amper klachten.. dus miss.. een geluk maar maakt je ook onzeker.. En als het klachtje wat je had dan ook nog wegvalt……… tja.. 

   

  Dank jullie wel hoor 

  #10323706 Quote

  Ik heb sowieso geen/amper klachten.. dus miss.. een geluk maar maakt je ook onzeker.. En als het klachtje wat je had dan ook nog wegvalt……… tja.. 

   

  Dank jullie wel hoor ijn

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct