Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ineens In De Nacht Meer Willen Drinken

 • Auteur
  Berichten
 • #10493983

  Hoi, mijn dochter van bijna 10 weken sliep eerst elke nacht 5/6 uur achter elkaar door. Nu sinds 2/3 dagen heeft ze ‘s nachts elke 3 uur honger. Ze begint dan heel onrustig en gulzig te drinken, maar drinkt de fles niet op. Sinds 3 dagen drinkt ze overdag haar fles ook niet altijd helemaal op. Is dit een sprong? Groeispurt? Iemand ervaring? 


  Yima
  Bijdrager
  #10494026 Quote

  Rond 9 weken heb je weer regeldagen. Kan inderdaad ook een sprongetje zijn. Maar doorslapen is sowieso geen garantie voor de toekomst hoor. Het is heel normaal dat kindjes bij periodes weer niet doorslapen. En ook heel wisselend de ene nacht wel en de andere niet. Nachtvoedingen zijn heel goed voor ze. Niet alleen voor de voedingsstoffen en bloedsuikerspiegel. Soms hebben ze ook weer gewoon wat nabijheid nodig. En met een flesje melk slapen ze vaak sneller weer verder. Geen zorgen om maken, je kindje is pas 10 weken oud. Dat is nog heel erg klein. 

  Mijn dochter is 17 maanden en krijgt nog steeds incidenteel wel eens een klein flesje snachts en slaapt ook nog niet elke nacht door. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct