Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ineens onregelmatige cyclus, nu week overtijd.

 • Auteur
  Berichten
 • #10389112

  Hi allemaal,
  Ik ben hier zelf nog niet zo lang mee bezig maar zit toch met het volgende. Ik ben na twee jaar pilgebruik gestopt, dit was halverwege oktober. Na een paar dagen kreeg ik mijn laatste bloeding. Nu was het wachten op de eerste menstruatie. Deze kwam 31 dagen later. Nu was ik meteen blij want las dat het wel maanden kon duren. Echter heb ik niet echt de eisprong symptomen gehad. Wel had ik deze middels een app berekend. Alleen nu komt het vreemde, paar dagen na mijn “eisprong” kreeg ik ineens een bloeding, roze en bruin bloed. Dit bleef aanhouden voor een paar dagen. Nu zit ik op cyclus dag 38 en nog steeds niet ongesteld. Ik snap er nu niks meer van 

  . Gisteren een test gedaan en die was negatief. Niet in de ochtend gedaan maar in de middag. Wat denken jullie? 


  Loulou–
  Bijdrager
  #10389114 Quote

  Het kan zijn dag dat roze/bruin bloed toch je menstruatie was. Door het ontpillen heeft jouw lichaam echt even tijd nodig om weer “normaal” te worden en dit kan tot een jaar duren.

  Mocht je echt denken van zwanger, dan zou ik in de ochtend nog een testje met de eerste urine doen. Daar zou dan het meeste HCG on moeten zitten.


  StephW
  Bijdrager
  #10389120 Quote

  Ik denk ook echt ontpillen, het kan heel goed dat je voorlopig nog geen regelmatige cyclus hebt. Ovulatietesten kunnen miss meer zeggen over wat er in je lijf gebeurt.

  #10389139 Quote

  Dank voor jullie reacties! Ik heb een aantal ovu testen besteld en ga het in de gaten houden. Heel irritant dat ontpillen zolang duurt.. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct