Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Inleiden pillen – meerdere dagen

 • Auteur
  Berichten

 • L muziek
  Bijdrager
  #10209915

  Hay allemaal, 

  ben opzoek naar ervaringen / even mijn ei kwijt… 

  woensdag begonnen met inleiden dmv ballon, 24u er na 2cm ontsluiting maar baarmoedermond nog niet verstreken. Dus aan de pillen. Na een dag pillen heeft ook dat niks gedaan, vandaag (vrijdag) dus weer een nieuwe ronde. 

  Iemand ervaringen met een langdurige inleiding? Wat werd er toen gedaan? 

  Wij zijn nu dus met de 3e dag bezig. 


  DanaH
  Bijdrager
  #10209930 Quote

  Hey,

  Vervelend om zo lang af te moeten wachten. Ik ben 3x ingeleid, de eerste keer met gel (dat wordt niet meer gebruikt helaas), de tweede keer een ballon en had toen meteen voldoende ontsluiting om de vliezen te breken maar mijn zoontje was in stuit gedraaid nadat de ballon in was gebracht. Omdat ik bang was dat de baby weer zou draaien door de ballon heb ik de derde keer gekozen om eerst te beginnen met tabletten, dat deed echt helemaal niks dus uiteindelijk toch weer een ballon laten plaatsen. Omdat jij al een ballon en tabletten hebt gehad denk ik dat ze nu overgaan tot vaginale tabletten, dat zou bij mij ook de volgende stap geweest zijn. Hopelijk komt er vandaag een beetje schot in en heb je snel je baby in je armen.

  Heel veel succes!

  #10209943 Quote

  Hebben ze daarover geen informatie gegeven? Ik zou daar gewoon om vragen hoor. Het is logisch dat je wilt weten waar je aan toe bent 


  L muziek
  Bijdrager
  #10209945 Quote

  Nee helaas kunnen ze we niet veel over zeggen. Nu eerst weer 6x een tablet elke 2uur. Als dat niks doet morgen (dag 4) weer een ballon met pillen. 

  Hopelijk komt het niet zo ver want als dat ook niks doet een rustdag. Zou dus kunnen betekenen dat we straks een week aan het inleiden zijn, dan word ik gek! 

  #10210000 Quote

  Nee helaas kunnen ze we niet veel over zeggen. Nu eerst weer 6x een tablet elke 2uur. Als dat niks doet morgen (dag 4) weer een ballon met pillen. Hopelijk komt het niet zo ver want als dat ook niks doet een rustdag. Zou dus kunnen betekenen dat we straks een week aan het inleiden zijn, dan word ik gek!

  Ik snap dat ze het verloop niet kunnen voorspellen maar ze kennen wel de verschillende kanten die het op kan gaan. Mij lijkt in ieder geval dat het op een gegeven moment een keizersnede word. Kind moet er tenslotte toch een keer uit. Ik hoop voor je dat de tabletten vandaag gaan helpen en je eindelijk mag bevallen. Sterkte en succes ❤

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct