Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Innesteling?

 • Auteur
  Berichten

 • MandarijntjeX
  Bijdrager
  #10389347

  Hoi allemaal!! 

  Even benieuwd naar jullie ervaringen. Op zondag 20 dec een positieve ovulatietest gehad, maandag 21 dec de eisprong gevoeld. Nu heb ik sinds zondag 27 dec heel licht bruinverlies. Alleen bij het afvegen. Ik heb eigenlijk nooit bloedverlies buiten mijn menstruatie om. Zou dit een innestelingsbloeding kunnen zijn? Of is dat maar 1 dag? 


  D Roosje
  Bijdrager
  #10389364 Quote

  Ja dat kan zeker. Bij mij was het roze met 2x een veegje rood op het einde. Het heeft 2 dagen geduurd en de test was al op dag 1 licht positief met de kruidvattest  2v5

  #10389398 Quote

  Kan zeker, had ik ook. Ik duim voor je!


  MandarijntjeX
  Bijdrager
  #10389484 Quote

  Bedankt, nu maar afwachten dan!!


  Ttcx
  Bijdrager
  #10389918 Quote

  Dat kan idd een innesteling zijn :)! Ik hoopop een positieve test ! Hou ons io de hoogte ☺️


  MandarijntjeX
  Bijdrager
  #10389982 Quote

  Bedankt voor je reactie! Heb vandaag mijn nod en het blijft nog steeds bij wat bruinverlies. Nog steeds erg weinig. Vanmorgen een test gedaan en die was negatief. Vraag me wel af wat dit precies is, omdat ik nooit bloedverlies buiten mijn menstruatie heb. 

  Ik heb in 2019 een bbz gehad, dus ik maak me wel wat zorgen.. 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Stelvio
  Bijdrager
  #10391749 Quote

  Ik heb mijn Nod aanstaande zaterdag en bloed nu al wel twee dagen. Steeds met plassen en afvegen helder rood. Inlegkruisje heb ik wel nodig… maar het is nog niet zo heftig als een menstruatie. Nu dacht ik, is dit een innesteling en kan het dan ook wat meer bloed zijn dan alleen een drupje wat ik overal lees op internet? Vanochtend uit nieuwsgierigheid getest en er kwam binnen 5 min een licht paars tweede streepje. Zwanger? Maar dat bloedverlies dan? En ik heb ook al eerder een bbz (buitenbaarmoederlijke zwangerschap) gehad, dus de angst is aanwezig dat het weer mis gaat… 


  MandarijntjeX
  Bijdrager
  #10391777 Quote

  Hey stelvio,

  Wat spannend, ik begrijp heel goed wat je voelt. Heb je verder ook klachten? Ik zou het even goed in de gaten houden en dan sowieso even vragen om een vroege echo. Dan kan er gekeken worden of het een goede zwangerschap is of dat er iets anders aan de hand is. Ik zou elke dag even testen om te zien of je testen oplopen. Ondertussen jezelf goed in de gaten houden en anders meteen even bellen met het ziekenhuis. 

  Sterkte en ik duim voor een gezonde zwangerschap voor je!

   


  Stelvio
  Bijdrager
  #10391810 Quote

  Hoi Mandarijntje,

  Ik ga het zeker in de gaten houden. Morgenochtend nog maar een test doen en kijken of het oploopt! 

  Ga jij morgenochtend ook nog testen? Aangezien je alleen nog bruinverlies hebt. Wie weet toch zwanger? Je hoort ook weleens dat het hcg pas later aangemaakt wordt. En aangezien je nu bruinverlies hebt kan het zijn dat je eitje net pas ingenesteld is. Na ongeveer vier/vijf dagen kan je dan een licht positieve test misschien hebben. 
  Ik duim voor je! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct