Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Innesteling?

 • Auteur
  Berichten

 • Lisxx
  Bijdrager
  #10516414

  Hallo dames, 

  Ik heb dit al paar dagen in m’n hoofd en ben nieuwsgierig of jullie dit herkennen tijdens de innesteling bijvoorbeeld. Misschien verbeeld ik me dingen maar ben nieuwsgierig naar jullie ervaringen. (Voor de info ben sinds kort gestopt met de pil dus geen idee wanneer de eisprong precies zou kunnen zijn haha)

  14 dec ongesteld tot 18 dec

  23 dec gezellig gemaakt 😉

  24 dec migraine 

  25&26 dec witte afscheiding

  27 & 28 dec steekjes rechts onder in buik

  Dankjulliewel! 


  mirtjemirtje
  Bijdrager
  #10516416 Quote

  Gezien je laatste menstruatie die startte op 14 december is het waarschijnlijker dat je je eisprong gevoeld hebt. De steekjes in je buik horen daarbij en ze zijn netjes 14 dagen na de start van de menstruatie. Ook witte afscheiding is normaal rondom je eisprong. Voor een grotere kans op een zwangerschap ben je dan net te vroeg geweest met het gezellig maken en heb je waarschijnlijk over een dag of 14 je menstruatie weer.


  BCW
  Bijdrager
  #10516450 Quote

  Gezien je laatste menstruatie startte op 14 dec is dit nog veel te vroeg voor een eventuele innesteling, wellicht dat je je eisprong gevoeld hebt


  Lewis
  Bijdrager
  #10516526 Quote

  Heb je altijd korte cycli? 

  Je eisprong 7 dagen na de start van je menstruatie is erg vroeg. En dan op dag 14 een innesteling. Dan kom je op een veel te korte cyclus uit? 

  Daarnaast horen witte afscheiding en steekjes gewoon bij een normale cyclus ook. Niks om je druk over te maken. Ik ben 4 jaar bezig geweest voor de eerste en heb de hele regenboog aan klachtjes gevoeld. Het betekende nooit wat. Toen ik zwanger was heb ik niks van de innesteling gemerkt en voelde het gewoon alsof mijn menstruatie eraan kwam. Bij de tweede precies hetzelfde. Behalve dat ik op dag 13/14/15 na de eisprong heel licht bruine afscheiding had. Ik dacht dat het vast mis ging. Maar dat was dus een innestelingsbloeding, zo licht. Maar niks van de voorafgaande innesteling gevoeld hoor.

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct