Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Innesteling

 • Auteur
  Berichten
 • #10124510

  dag allemaal,

  ik zit toch met enkele vragen en bedenkingen. Mijn vriend en ik zijn aan het “oefenen” 🤭 voor ons eerste kindje. Ik ben begin augustus gestopt met mijn pil. Ben ondertussen al 2x ongesteld geweest, heb gelezen dat het toch enkele maanden kan duren voordat de pil uit je lichaam is verdwenen. Maar nu zit ik met het probleem, de eerste 2x dat ik ongesteld ben geweest was ik zeer regelmatig. Elke keer op de uitgerekende datum, veel bloedverlies. Deze maand was mijn eisprong uitgerekend voor 10 oktober, ook exact op deze datum kreeg ik mijn eisprong. Maar sinds gisteren heb ik plots bloedverlies, het begon met een klein beetje helder rood bloed, naar te avond toe was dit donkerbruin. Vandaag is het dan opnieuw helder rood…ik dacht het eerste moment natuurlijk aan mijn maandstonden…maar deze zouden dan een week te vroeg zijn. Het verlies dat ik nu heb is bijlange niet zoveel als mijn maandstonden, en er zitten ook geen klonters bij (sorry…). Het is eerder weinig tot matig verlies, slijmerig rood-bruin. Ook heb ik was last van minieme krampen in de onderbuik, maar echt niet te vergelijken met mijn maandstonden…mijn vraag is nu, zou dit innestelingsbloeding kunnen zijn of maak ik mezelf helemaal gek? …

  benieuwd naar jullie antwoord 👍

  groetjes, D

   


  Gevavi
  Bijdrager
  #10124516 Quote

  Ik weet pas net dat ik zwanger ben. Ik heb 2 dagen heel licht gebloed. Waarschijnlijk de innesteling geweest. Dit was echt heel weinig hoor. Inlegkruisje was voldoende zat een druppel in op 1 dag

  #10124520 Quote

  Tja ik ben het echt niet zeker, bij mij is het niet enkele druppels…maar toch te weinig om maandstonden te zijn. En dan die matige buikkrampen. ??


  Stippel bvb
  Bijdrager
  #10124541 Quote

  Hoi, ik heb precies hetzelfde vandaag meegemaakt. Als ik de andere info op internet mag geloven zou het een innestelings kunnen zijn ja. Echter, in 20% van de zwangerschappen gebeurt dit maar… wanneer is je nod? Spannend hoor om die dan nu te moeten afwachten. 

  #10124553 Quote

  Mijn nod is 26 oktober…heel spannend maar ik wordt er helemaal gek van. Ik hoop natuurlijk op een innestelingsbloeding, maar durf ook niet te veel hopen. 


  Stippel bvb
  Bijdrager
  #10124563 Quote

  Ik weet hoe je je voelt. Ik ook 26 oktober. Wij hebben 1 augustus dit jaar een miskraam gehad en dit is pas mijn eerste cyclus dat we het weer mochten proberen. Durf niet te hopen en weet daardoor ook niet exact hoe mijn cyclus loopt, maar als het zo gaat als voor de miskraam zou dit geen menstruatie zijn. Ren het liefst morgen naar de drogist voor een vroege zwangerschapstest maar moet mezelf ook niet gek maken… lastig lastig! 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10131463 Quote

  Zelf heb ik sinds gisteren iets soortgelijks. Gisteren, dag 25, ben ik begonnen met wat lichte vloei. Deze is vandaag nog steeds aanwezig. Afgelopen woensdag ervaarde ik gedurende de dag lichte krampen. Normaal heb ik altijd een cyclus van 29-34 dagen. Vraag me nu ook heel erg af of dit een innesteling is.

  Ben benieuwd hoe het inmiddels bij jullie is? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct