Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Innesteling bloeding

 • Auteur
  Berichten

 • TamaraDe
  Bijdrager
  #10389960

  Hallo, 

  Ik heb een vraagje, wij proberen zwanger te worden. Maar afgelopen maand kon ik mijn eisprong niet vinden met de ovalatie test van clearblue. Ik moet over 6 dagen ongesteld worden maar heb nu al bloedingen. Kan zijn dat ik eerder ongesteld ben geworden of dat het de innesteling is geweest. Aan hoeveel bloed moet je denken en hoelang houd dit aan iemand ervaring hier mee? 


  D Roosje
  Bijdrager
  #10389978 Quote

  Ik had 2 dagen lang veegje roze en een beetje rood. Een week na de eisprong

  #10390508 Quote

  Ik heb zelf 5 dagen na de ovulatie 4 dagen lichte bruine spotting gehad. Ik heb wel vaak dat ik een week voor mijn ongesteldheid al begin met spotting maar nooit 2 weken ervoor. En toen het ophield werd ik maar niet ongesteld. Week later de eerste positieve test!


  Stelvio
  Bijdrager
  #10391752 Quote

  Ik heb mijn Nod aanstaande zaterdag en bloed nu al wel twee dagen. Steeds met plassen en afvegen helder rood. Inlegkruisje heb ik wel nodig… maar het is nog niet zo heftig als een menstruatie. Nu dacht ik, is dit een innesteling en kan het dan ook wat meer bloed zijn dan alleen een drupje wat ik overal lees op internet? Vanochtend uit nieuwsgierigheid getest en er kwam binnen 5 min een licht paars tweede streepje. Zwanger? Maar dat bloedverlies dan? En ik heb ook al eerder een bbz (buitenbaarmoederlijke zwangerschap) gehad, dus de angst is aanwezig dat het weer mis gaat… 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct