Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Innesteling dacht ik, toch iets serieuzer bloedverlies

 • Auteur
  Berichten

 • Pinky55
  Bijdrager
  #5717876

  Hoi,

  ik had rond de 27-29e mijn vruchtbare periode en dacht gister de innesteling te hebben. Nu begint er toch een wat serieuzere bloeding, terwijl mijn menstruatie volgende week pas zou moeten beginnen. Iemand enig idee wat de stand van zaken kan zijn?


  M1992
  Bijdrager
  #5717882 Quote

  Hoi,

  ik hoop dat je het niet erg vind, maar ik kan niet vinden hoe ik een nieuw topic aanmaak? Zou je dat kunnen vertellen?

  En ben je pas net gestopt met pil oid? Want dan moet je lichaam weer zelf eerst goed op gang komen waardoor de menstruatie eerder plaats kan vinden


  G-G
  Bijdrager
  #5717897 Quote

  Hoi Pinkie,

  Toen ik vorig jaar begon met proberen zwanger te worden, werd ik ook enkele keren week te vroeg ongesteld, terwijl ik normaal gesproken een zeer regelmatig cyclus had. Ik weet het achteraf aan een innestelingsfout, want ik zou anders ook niet weten waarom ik week eerder zou bloeden. Gewoon op naar de volgende ronde dus. Ik ben nu 30 weken zwanger, dus er is absoluut hoop! Succes!


  Pinky55
  Bijdrager
  #5717934 Quote

  Hoi Marjolein,

  je kunt bij forum op stel een vraag klikken en op die manier een nieuw topic openen.

  G-G, ik had voor ik aan de pil begon altijd een zeer regelmatige cyclus maar ben in oktober na bijna 9 jaar de pil te hebben geslikt gestopt. Ik heb daarna tweemaal een cylus gehad van +/- 6 weken. Juist omdat ik nu niet weet hoe of wat hoopte ik op een normale cyclus en qua eisprong (die ik dacht gevoeld te hebben rond de 27/29e) e.d. zou het eventueel zo kunnen zijn. Nu vind ik van alles over de innesteling op internet en misschien maak ik me te vlug zorgen. Het is bij lange na niet zoals normaal gesproken bij mijn menstruatie dus ik hou hoop en anders de 13e testen, dat is mijn NOD.


  Liselotte Sanny
  Bijdrager
  #5717943 Quote

  Hey Pinky!

  Ik praat maar hier even met je verder dat is makkelijker! Maar mijn NOD is de 14e dus dat word spannend..zullen we elkaar op de hoogte houden?

  Heb je al het gevoel dat je wat symptomen hebt?


  Pinky55
  Bijdrager
  #5717953 Quote

  Hey Liselotte!

  Ik zag je reactie op het andere topic ook. Het is zeker, fijn om elkaar op de hoogte te houden en te weten dat anderen in het zelfde schuitje zitten. Of het echt symptomen zijn of dat ik het me verbeeld weet ik niet maar ik ben steeds wel met vlagen misselijk en een hoop dingen staan me niet aan met eten. Ook moet ik veel plassen, maar of dit nu al symptomen zijn?
  Hoe is het bij jou, jij verder al veel symptomen?

   


  M1992
  Bijdrager
  #5717962 Quote

  Dank je pinky, veel succes en plezier met de spannende tijd


  Liselotte Sanny
  Bijdrager
  #5717963 Quote

  Ja of ik het mij verbeeld weet ik ook niet..maar ik ben ook met vlagen misselijk en echt de gehele dag rommelig gevoel in mijn onderbuik. Hevige hoofdpijn, maar moet er ook bij zeggen dat ik overdag daarvoor paracetamol voor inneem. Ik denk dat het nog even afwachten word…..ik hoop dat mijn geduld word beloond met positief bericht! Maar wij zijn er al zolang mee bezig, op een gegeven moment lijkt je geobserdeerd erdoor. Iedereen om mij heen lijkt ook zwanger te zijn of wordt zwanger…. soms geeft dat wel wat jaloezie wat ik eerder niet van mijzelf heb gekend.


  Pinky55
  Bijdrager
  #5717972 Quote

  Dank je marjolein! Jij veel succes met je schoonmoeder.

  Ja ik herken een hoop. We kunnen beiden niet meer doen dan afwachten helaas, al lijkt dat eeuwig te duren. Ik hoop ook voor jou dat je geduld beloont werd met een positieve test en dan kunnen wij ons misschien aansluiten bij het forum voor oktober 2017.
  En dat iedereen in je omgeving zwanger is of er mee bezig lijkt te zijn herken ik ook. Waar je ook kunt, vrienden, kennissen, op straat of facebook. Overal. Maar eens horen wij ook bij de club. We’ll keep each other updated!

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct