Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Innesteling Of Menstruatie 3

 • Auteur
  Berichten
 • #10218070

  Ik zit in een dilemma of ik nou ongesteld ben of een innesteling heb. Vandaag zou ik me NOD hebben, vanaf dinsdag avond bruinige afscheiding met afvegen. Dat was na een paar uur weg. Woensdag heel de dag niks. Donderdag een hele lichte bloeding alleen met afvegen. Toen een negatieve test. Gisteravond ook een lichte bloeding en mini stolsel vanochtend nog maar nu niks meer. Normaal gesproken heb ik een lichte bloeding, daarna een paar uur krampen en dan komt mijn menstruatie op gang. Dus het is heel anders dan normaal… nou is mijn vraag of iemand dit wel eens heeft meegemaakt en toch zwanger was. Of dat dit gewoon een andere menstruatie is als normaal 


  A mom of two
  Bijdrager
  #10218072 Quote

  Ik heb gelezen dat innestelingsbloeding nooit stolstels bevat dus ik denk dat je toch van menstruatie uit moet gaan helaas..

  #10218074 Quote

  Ik heb gelezen dat innestelingsbloeding nooit stolstels bevat dus ik denk dat je toch van menstruatie uit moet gaan helaas..

  Nou ja stolsel…. beetje slijmerig bloed. Ik weet niet of ik het Echt een stolsel kan noemen, maar omdat het zo anders is dan normaal twijfel ik nog 


  Kaboutertjexx
  Bijdrager
  #10218161 Quote

  Hoi hoi,

  Ben je inmiddels al ongesteld geworden? Of een positieve test? Ik zit een beetje met dezelfde vraag, werd een week ’te vroeg ‘ ongesteld… maar veel lichter dan normaal en naar 2 dagen! 

  Wanneer ga jij weer testen? Ik zou as woensdag pas nod hebben dus denk dat ik maandag probeer te testen. 

  Laat jij ook ff weten als je gaat testen?

  #10218239 Quote

  Hoi !! 

  Ik deed een test vanochtend. Negatief ! En nog geen paar uur daarna volle bak ongesteld. Op naar de volgende ronden. Was ook pas de eerste ronden. Maar toch jammer. We gaan 4 sep op vakantie. Ik twijfel of ik nu pas na de vakantie verder wil proberen of dat we nu gewoon door gaan. Ivm met misselijkheid in de eerste weken misschien enzo. Wat zou jij doen ? 

   

  Ben benieuwd of het bij jou wel een innesteling is. Laat je het weten ?


  Kaboutertjexx
  Bijdrager
  #10218817 Quote

  Hoi hoi, mijn test vanmorgen was negatief! Helaas.

  En wat je vakantie betreft… ik zou het gewoon proberen, je hoeft niet perse misselijk te zijn… weet niet waar je heen gaat?

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct