Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Innestelingsbloeding 15

 • Auteur
  Berichten

 • Kaboutertjexx
  Bijdrager
  #10216895

  Hoi!

  Ik heb precies vorige week woensdag een positieve ovulatietest gehad en nu vanmorgen wat bruin bloed, met hele licht kramp in mn buik.

  Heb 3kinderen gehad en nog nooit een innestelingsbloeding ofzo, zou dit er een zijn? Of gewoon een menstruatie die eerder komt? En wanneer na innesteling kun je testen? 

  Groetjes!!


  SanneStar
  Bijdrager
  #10216957 Quote

  Ik heb zelf 4 dagen voor NOD positief getest en 1 dag voor NOD een innestelings bloeding gehad.. was een propje rood/roze/paars en verder heel licht bruin.. 

  dus zou zeggen gooi er een testje tegen aan en kijk indd of het zo is.


  Kaboutertjexx
  Bijdrager
  #10216966 Quote

  Oke naja kan het proberen… had net een ovulatie test gedaan en die is al aardig donker geworden 😉 

  Nu geen ochtend urine meer maar heb weinig gedronken dus ga t proberen hehe.

  Maar zit wel echt pas 1 week na ovu! Zou wel bizar vroeg zijn een posi test. Grappig vroeger deed men pas n test als ze opmerkte dat de menstruatie uit bleef en deze generatie wil t liefst al testen op het moment van de bevruchting  😂


  SanneStar
  Bijdrager
  #10216976 Quote

  Hahaha jup.. we zijn nu ook allemaal ongeduldig.. vroeger waren de testen ook anders vertelde mijn schoonmoeder.. iets van een uur ofzo zei ze dat ze pas kon zien dat het wel of niet zo was.. echt wel lang geleden hoor ze is 60+ 

  vergeet niet dat sommige vrouwen heel laat pas een positieve test in handen hebben.. maar geen bloed geeft moed 😉

  ik had zelf een week voor NOD gekke afscheiding was melk achtig, had hoofdpijn, stemmingswisselingen en voelde me gewoon echt anders.. wou nog niet testen, bang voor een negatieve test.. en 4 dagen voor NOD trok ik t niet meer en wou een beetje zekerheid zodat ik t los kon laten.. maakte me niet uit of ie positief of negatief was zolang ik t maar ff kon los laten.. dacht als ie positief zou zijn dat het maar een klein licht streepje zou zijn maar was alles behalve dat.. had meteen een knal test en schrok me rot! 

  Hou aub wel 1 ding in je hoofd, mocht je positief testen dat het nog fout kan gaan.. gebeurt vaker dat het op de dag van je NOD nog fout gaat en je ongesteld word (vroege miskraam).. hou er rekening mee zodat als t gebeurt de klap minder hard is.

  Ben nu ondertussen morgen 6 weken zwanger.


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10216991 Quote

  Hi Kaboutertje, het zou inderdaad een innestelingsbloeding kunnen zijn. Maar ze zeggen dat je vanaf innesteling pas hcg aanmaakt, wat gemiddeld per 2 dagen (soms dus sneller, soms wat langzamer). Dus afhankelijk van jouw basiswaarde hcg (iedereen heeft zonder zwanger te zijn dit hormoon in zijn lijf dacht ik. Waarde tussen de 0 en 2) kan je over enkele dagen een positieve test verwachten. 

  Stel jouw basiswaarde is 2, dan is dat overmorgen ongeveer 4, weer 2 dagen later 8 etc. Dus ik weet niet of ik al zou testen 🙂 Ik heb vorige maand een 8 dagen na innesteling een positieve test gehad (helaas mis gegaan) maar 4 dagen na innesteling was ‘ie nog negatief. 

  Maar goed, ieder lijf is weer anders. Misschien heb jij sowieso wel meer hcg en/of maak je het sneller aan waardoor het bij jou toch sneller positief zou kunnen zijn.. 

  Spannend in ieder geval! 


  Kaboutertjexx
  Bijdrager
  #10217002 Quote

  Nou net een early test gedaan, denk beetje veel urine gebruikt want hii blijft nogal paars van kleur!! Haha het  lijkt als ik hem een beetje kantel dat er een streepje staat maarja. . Kan ook de verkleuring zijn…. 

  Ik test over 2 dagen nog eens.

  Hoeveel innestelingsbloed had jij?

   

  Gefeliciteerd met je zwangerschap btw!!!

   

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10217036 Quote

  Klinkt wel hoopvol! Heb je een foto? 🙂 tuur graag mee! 


  Kaboutertjexx
  Bijdrager
  #10217039 Quote

  Bo-belle ik zie pas nu je berichtje staan 😉 wat balen dat het bij jou niet goed is afgelopen!

  En een fijne uitleg over de basiswaarden , dit wist ik niet! Bij mn vorige zwangerschappen kon ik al wel 4-5 dagen voor nod positief testen. Dus dat zou betekenen dat ik pas zaterdag positief kan testen.

  Mhhh ik heb nu wel wat krampjes in mn onderbuik en af en toe nog wat licht bloedverlies (niet zoals menstruatie, want dan stroomt het eruit de eerste 2 dagen!!!!) Wel spannend, zou morgen ochtend weer willen testen maar is ook weer zo zonde haha. Als ik nu die test van vanmiddag kijk, zie ik.wel iets… geloof ik… of ik wil het graag zien 😂


  Kaboutertjexx
  Bijdrager
  #10217521 Quote

  Vandaag hele dag wat meer bloedverlies gehad… heb ook maar geen test gedaan.

  Vind het wel gek om een week na ovulatie al menstruatie te krijgen…. zou het toch nog een innestelingsbloeding kunnen zijn?

  Ik geef nog borstvoeding en sinds vandaag ook zere borsten! Maarja wel hele dag gevloeid (en nog steeds, wel iets minder nu). En weinig ongi krampen trouwens! 

  Wie heeft dit ook gehad en was toch zwanger?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct