Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Innestelingsbloeding?

 • Auteur
  Berichten

 • DonnaS
  Bijdrager
  #10242256

  Hallo allemaal,

  Ik probeer het kort te houden: wij zijn ondertussen al 2 jaar bezig met proberen zwanger te worden. En helaas 2 keer een miskraam gehad.

  Maar deze maand wilden we het anders doen: geen ovulatietestjes, geen temperatuur bijhouden, gewoon eten en drinken wat we willen en sex wanneer we willen. En dat is na 2 jaar lang geforceerd sex hebben toch wel prettig.

  Nou had ik vanmorgen ineens een kleine bloeding. En ik zou zweren dat ik vorige week ergens mijn eisprong heb gehad (door meer zin en door het slijm) en ben ik gaan kijken op welke dag ik zat. Dag 23. Normaal heb ik rond dag 17/18 mijn eisprong en word ik meestal tussen dag 30 – 32 ongesteld.

  Bij mijn tweede miskraam (die heel heftig was) had ik maandelijks rond mijn eisprong een bloeding, maar verder nooit gehad. Dit is na een paar maanden verdwenen. Bij mijn eerste korte zwangerschap had ik een innestingsbloeding.

  Nu is mijn vraag: wat denken jullie? Is dit van de eisprong die ineens heel laat is… of een innestelingsbloeding?

  Ondertussen een beetje wanhopig geworden. Ergens hoop ik zó erg dat het een innestelingsbloeding is, maar eigenlijk heb ik het gevoel dat het gewoon valse hoop is.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct