Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Innestelingsbloeding?

 • Auteur
  Berichten
 • #10362815

  Hoi lieve dames,

  Mijn vriend en ik willen graag proberen zwanger te worden van ons eerste kindje. Dit is de 2e ronde. Nu vermoed ik dat ik op cyclusdag 12 mijn ovulatie heb gehad, maar dit weet ik niet zeker. De Kruidvattesten vond ik niet erg duidelijk en de paarse Clearblue blijven knipperen. 

  Vanaf dag 19 heb ik wat bloedverlies gehad tot en met dag 22. Dat is nu opeens voorbij (dag 23). Ik heb een cyclus tussen de 28 en 30 dagen en slik al sinds december geen pil. Zou dit een innestelingsbloeding zijn geweest? Heb ook wat pijntjes rond mijn linker eierstok, maar verder voel ik mij nu prima. 

  Hebben jullie dit ook wel eens gehad? Verwacht rond 16 oktober mijn NOD of menstruatie. 


  Jennie
  Bijdrager
  #10362884 Quote

  Het zou heel goed kunnen dat het om innesteling bloed gaat, nu hopen op een positieve test! Succes 


  StephW
  Bijdrager
  #10362893 Quote

  Tsja kan wel, is je cyclus stabiel? Helaas heb je alleen zekerheid met een zwangerschapstest zo. Duimen..


  Carolinerkj
  Bijdrager
  #10362932 Quote

  Zou id een innesteling kunnen zijn maar ikzelf heb daar geen positieve ervaring mee bij mij is bloed geen goed nieuws vorige maand positieve getest en bloed met hcg maar op de echo later niks te zien maar hoop voor jou dat het wel goed nieuws is natuurlijk maar wil je ook geen valse hoop geven en dat je daarna erg teleurgesteld bent want dat was ik wel maar ik ga duimen op een goede afloop voor jou ♥️♥️♥️

  #10362958 Quote

  @ StephW Mijn cyclus varieert tussen 28 en 30 dagen. @Carolinerkj, O wat naar voor je! Ik associeer bloed zelf ook altijd met iets wat niet goed is. Als je gaat googelen lees je ook zoveel informatie dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct