Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Innestelingsbloeding En Testen

 • Auteur
  Berichten
 • #10529712

  Hoi allemaal,

  Ik ben nieuw. Heb al veel aan topics gehad, maar wil toch zelf nog wat vragen stellen.

  Ik ben al jaren zonder anticonceptie en we gebruikten altijd een condoom, tot we onlangs besloten ervoor te gaan (v.a. 23 januari). 

  Ik ben 18 t/m 22 januari ongesteld geweest. O.a. de week na mijn menstruatie hebben we dagelijks onbeschermde seks gehad. Op 29 januari kreeg ik een lichte bloeding. Dit heeft ongeveer 3 dagen aangehouden. Het was vooral lichtroze en bruin, met een enkele keer helderrood. Maar lang niet zoveel als een menstruatie. Ik heb daarbij lage rugpijn gehad. Het leek me vrij snel voor een eventuele innestelingsbloeding. Maar anderzijds heb ik een vrij regelmatige cyclus en nooit last gehad van tussentijdse bloedingen. 

  Rond mijn vruchtbare dagen heb ik ovulatietesten gedaan maar deze bleven bij een lichter streepje. Die vrijdag kreeg ik buikkrampen, heel laag. Dit heeft een avond aangehouden. Verder ben ik vooral regelmatig moe. 

  Ik zit nu 7 dagen voor mijn NOD (moet 15 februari ongesteld worden, uitgaande van een cyclus van 28 dagen). 

  Wat denken jullie?! Ik had al heel vroeg testdrang maar ze blijven negatief tot nu toe. Had hij niet al positief kunnen zijn als het 1,5 week geleden een innestelingsbloeding was? De timing is heel vaag en maakt me onzeker. 

  Wens jullie ook allemaal veel succes tijdens dit spannende maar ook leuke avontuur!

  Liefs


  Momofababygirl
  Bijdrager
  #10529714 Quote

  Volgens mij zou het best een innestelingsbloeding kunnen zijn. En qua zwangerschapstest, geen een vrouw is hetzelfde qua hcg hormoon. De een test 5 dagen te vroeg positief en de anders pas een week na de nod. Het beste is ook gewoon om te wachten op je nod


  Frasseke
  Bijdrager
  #10529715 Quote

  Een innesteling is heel onwaarschijnlijk op 29 januari als je de 18e nog ongesteld bent geweest. Als je cyclus 28 dagen is verwacht je dan op zijn vroegst je ovulatie. Een innesteling zou dan nu ergens pas plaats moeten vinden. Ze zeggen gemiddeld 5 dagen voor je NOD. Ik kan je helaas niet helpen bij wat het dan wel zou zijn…

  #10529717 Quote

  @Frasseske Dankjewel voor je snelle reactie! Het lijkt mij ook onwaarschijnlijk.. maar de huisarts sluit het niet uit. Gezien ik een vrij regelmatige cyclus heb 28-31 dagen. En nooit tussentijdse bloedingen heb gehad. Dus hij zei dat het wel wel erg toevallig zou zijn als het nu ineens een ovulatiebloeding o.i.d. is. Ik heb met mezelf afgesproken pas zaterdag weer te testen. Dan zit ik 4 dagen voor m’n NOD. Fingers crossed!

  #10529718 Quote

  @Lm Dank voor je snelle reactie. Ik hoop het! Ik ga zaterdag pas weer testen, dan zit ik 4 dagen voor m’n NOD. Fingers crossed!


  Frasseke
  Bijdrager
  #10529719 Quote

  Ja als je huisarts denk dat er een kans is gewoon lekker nog een keer testen! Het is inderdaad raar als je ineens een tussentijdse bloeding zou hebben. Ik duim voor je dat het raak is!🤞

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10529720 Quote

  @Frasseske lief, dankjewel! 


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10529764 Quote

  Ik zou eerder denken dat je een keer een ovulatiebloeding hebt gehad gezien het moment van het bloedverlies. Ik had dat vroeger ook nooit, maar vorig jaar ineens 3 rondes achter elkaar wel en sindsdien ook niet meer gehad. 
  Hopelijk heb je snel een positieve zwangerschapstest in handen! 


  Elize
  Bijdrager
  #10535150 Quote

  En ben je zwanger of was het iets anders?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct