Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Innestelingsbloeding of bezoek huisarts

 • Auteur
  Berichten
 • #10238202

  Hi iedereen  Mijn vriend en ik proberen een kindje te krijgen. We willen het niet met anderen delen vandaar dit forum. Ik ben sinds mei gestopt met de pil, toen na 8 weken een normale menstruatie gekregen. Nu na 5,5 week dacht ik weer ongesteld te worden, maar ik heb sinds vorige week woensdag alleen oud bloed. Ik gebruik de Billing’s ovulatiemethode waardoor ik hier achter kwam, want ik zag het ook niet met afvegen. Vanaf donderdag tot en met nu zie ik wel een klein beetje bruinig bloed met afvegen of in m’n onderbroek, maar ook niet iedere dag. Het is echt heel minimaal. Een innestelingsbloeding duurt normaal kort, dus weet niet hoe groot de kans is dat dat het is. Heb vorige week maandag voor het laatst getest, die was sowieso negatief.  Denken jullie a) dat dit een innestelingsbloeding kan zijn? b) zou dit bij een menstruatie kunnen horen? Of c) moet ik langs de huisarts, omdat m’n vorige menstruatie netjes was ondanks het latere moment? Het is heel lastig, omdat ik totaal geen inzicht heb in m’n cyclus vanwege het recent stoppen met de pil en dit allemaal nieuw is voor me. Wil ook niet voor alles bellen met de huisarts. Liefs


  Mali Mali
  Bijdrager
  #10238226 Quote

  Hoi!

  omdat je nog kort geleden met de pil gestopt bent, kan het ook zijn dat je lichaam daar nog aan moet wennen.

  Je kan daar gewoon de huisarts voor bellen hoor! Misschien kan het telefonisch al verhelderend uitgelegd worden.

  Ikzelf had na het stoppen met de pil een erg onregelmatige cyclus, ruim 1,5 jaar lang. Daarna teunisbloemolietabletten gaan gebruiken en sinds die tijd elke maand netjes ongesteld en al 4x zwanger (2 miskramen, 1 gezond mannetje en nu zwanger!)

  #10238247 Quote

  Bedankt voor je reactie.

  Best wel lastig nergens zeker van te zijn qua cyclus, maar twijfel of ik met zo’n menstruatie wel een eisprong krijg of dat dat ook uitblijft.

  Ik ga vanaf deze maand ovulatietesten gebruiken. Vind het al wel een relatief goed teken dat ik van 8 weken naar 5,5 week ben gegaan in m’n cyclus.


  Saby
  Bijdrager
  #10238858 Quote

  Toen ik vorig jaar zwanger werd van ons eerste kindje, heb ik tot en met week 7 zwangerschap bloed verloren. (nu inmidsels een gezonde dochter van 5 weken oud) dacht ook dat het een menstruatie was, maar zette niet door, af en toe wat helder bloedverlies maar veelal bruinverlies. Kan dus wel innestelings bloeding zijn. Anders even afwachten en toch opnieuw testen? Als je te vroeg test dan is het vaak nog negatief. 


  Mttm
  Bijdrager
  #10239283 Quote

  Hoi! omdat je nog kort geleden met de pil gestopt bent, kan het ook zijn dat je lichaam daar nog aan moet wennen. Je kan daar gewoon de huisarts voor bellen hoor! Misschien kan het telefonisch al verhelderend uitgelegd worden. Ikzelf had na het stoppen met de pil een erg onregelmatige cyclus, ruim 1,5 jaar lang. Daarna teunisbloemolietabletten gaan gebruiken en sinds die tijd elke maand netjes ongesteld en al 4x zwanger (2 miskramen, 1 gezond mannetje en nu zwanger!)

  Mali Mali, duurde het bij jou lang voordat je zwanger werd toen je begonnen was met de teunisbloemolie? En waar kocht jij de teunisbloemolie? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct