Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Innestelingsbloeding of bezoek huisarts

 • Auteur
  Berichten
 • #10238201

  Hi iedereen 

  Mijn vriend en ik proberen een kindje te krijgen. We willen het niet met anderen delen vandaar dit forum.

  Ik ben sinds mei gestopt met de pil, toen na 8 weken een normale menstruatie gekregen. Nu na 5,5 week dacht ik weer ongesteld te worden, maar ik heb sinds vorige week woensdag alleen oud bloed. Ik gebruik de Billing’s ovulatiemethode waardoor ik hier achter kwam, want ik zag het ook niet met afvegen. Vanaf donderdag tot en met nu zie ik wel een klein beetje bruinig bloed met afvegen of in m’n onderbroek, maar ook niet iedere dag. Het is echt heel minimaal.

  Een innestelingsbloeding duurt normaal kort, dus weet niet hoe groot de kans is dat dat het is. Heb vorige week maandag voor het laatst getest, die was sowieso negatief. 

  Denken jullie a) dat dit een innestelingsbloeding kan zijn? b) zou dit bij een menstruatie kunnen horen? Of c) moet ik langs de huisarts, omdat m’n vorige menstruatie netjes was ondanks het latere moment?

  Het is heel lastig, omdat ik totaal geen inzicht heb in m’n cyclus vanwege het recent stoppen met de pil en dit allemaal nieuw is voor me. Wil ook niet voor alles bellen met de huisarts.

  Liefs


  Saby
  Bijdrager
  #10238860 Quote

  Toen ik vorig jaar zwanger werd van ons eerste kindje, heb ik tot week 7 zwangerschap bloedsverlies gehad. (nu inmiddels een gezonde dochter van 5 weken oud). Dacht in eerste instantie dat ik ongesteld was geworden maar het zette niet door, af en toe wat helder bloedverlies maar veelal bruinverlies. Bleek na een test toch zwanger te zijn. Zou dus wel een innestelings bloeding kunnen zijn. Anders nog even wachten en weer opnieuw testen? Bij een te vroege test kan het negatief zijn. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct