Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Innestelingsbloeding of menstruatie

 • Auteur
  Berichten

 • Leli
  Bijdrager
  #10411392

  Hoi allemaal, 

   

  Mijn menstruatie en eisprong zijn altijd redelijk stabiel en zonder klachten. Via een app hou ik alles bij en het komt altijd overeen met elkaar. Daarnaast gebruik ik ovulatietesten om te zien of het echt zo ver is en mijn vriend en ik ‘aan de slag’ kunnen. 

   

  Op 6 februari was mijn eisprong en de dagen daarvoor en daarna hebben we ‘geklust’. Eigenlijk hadden we er beide een super goed gevoel over! Die week daarna kreeg ik last van mijn borsten en werd ik best misselijk. Mijn vriend vond ook dat ik een korter lontje had. Zou het dan toch?! Daarnaast heb ik normaal in mijn menstruatieweek een hele onrustige huid en nu juist helemaal niet. Er zit geen pukkeltje in mijn gezicht. Eigenlijk zijn deze klachten er nog steeds wel. Dus je zou denken dat het bij een zwangerschap zou horen, toch?! 

  Gisteravond, 17 feb, begon ik wat te bloeden. Lichtroze en niet heel erg veel. 3 dagen te vroeg vóór mijn werkelijke menstruatie én 11 dagen na mijn eisprong. Ik voelde me aan de ene kant erg verdrietig: ‘weer niet gelukt’, aan de andere kant dacht ik dat het misschien wel innestelingsbloed kon zijn. 

  Vanmorgen werd ik wakker en zag ik dat het wat bruinig was. Maar nog steeds niet heel veel. Absoluut ook anders dan een normale menstruatie bij mij. Ik heb ook best krampen en voel mij nog steeds misselijk. 

  Maar, het lijkt nu juist erger te worden. De bloeding is donkerrood geworden en ook echt wel meer. Ook zitten er een soort donkere stipjes tussen. Ik ben gelijk geneigd de huisarts te bellen om te vragen wat dit betekent. Is het een innestelingsbloeding, of is mijn menstruatie gewoon begonnen?

  Het maakt mij erg onrustig en ook wel onzeker. Ik ben er echt al de hele ochtend mee bezig… 

  Hoe was dat bij jullie, de innestelingsbloeding? Werd het ook erger en donkerder?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct