Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Innestelingsbloeding Of Mislukte Innesteling

 • Auteur
  Berichten
 • #10206592

  Hoi allemaal!

  Ik weet even niet meer wat ik moet denken.. We zitten nu in de 9e ronde en ik weet bijna zeker dat ik afgelopen zaterdag/zondag innesteling had. Ik weet dat je de werkelijke innesteling niet kan voelen, maar er was zeker weten wat bezig. Ik had heel lang een trekkend, krampgevoel in mijn onderbuik. Dit nog nooit eerder gehad en het was duidelijk aanwezig. Dus ik had wat hoop. Maar nu net had ik een rood stolsel en wat bruine afscheiding. Als mijn menstruatie begint dan heb ik altijd 4 dagen donkerbruin bloed en nooit gelijk rood of stolsels. Dit is pas ongeveer de 5e a 6e dag. 

  Wat ik graag van jullie zou willen horen is ervaring met innestelingsbloeding en tja.. ik moest dit gewoon even kwijt. Ik word nu beetje wanhopig en zo ben ik helemaal niet..


  Febbaby
  Bijdrager
  #10206663 Quote

  Op welke dag zit je nu van je cyclus?

  blijft spannend he!

  #10206681 Quote

  Hoi! Bedankt voor het reageren :).

  Op 17 mei had ik positieve ovulatietest, dus toen goed bezig geweest zeg maar. Ook nog dagen erna en ervoor. En dan ben ik altijd ongeveer 11 dagen daarna ongesteld, maar was nu al dag eerder. Dus vandaag zou mijn menstruatie moeten beginnen. Maar het kan beide kanten op.. Is 11 dagen ook te kort? Een positieve ovulatietest betekent niet gelijk dat ik mijn eisprong heb, dat is pas de volgende dag ongeveer. Dat zou betekenen dat ik dan maar 9 dagen tussen eisprong en menstruatie zou hebben.

  Sorry voor de lap tekst, maar ik word hier zo onzeker van haha.

  #10206865 Quote

  Hoi! Nou het is zeker weten geen innestelingsbloeding, dus op naar de volgende ronde.. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct