Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Innestelingsbloeding of niet

 • Auteur
  Berichten

 • Vrouwanoniem
  Bijdrager
  #10188550

  Hallo, 

  mij hou mijn cyclus altijd netjes bij via een app, misschien niet 100% betrouwbaar maar tot nu heeft het eigenlijk altijd gelijk. Mijn laatste ongesteldheid was 8-3.. deze week begin bij mij op donderdag dat ik ineens ontzettend duizelig werd, constant het idee dat ik omviel ook die nacht verschrikkelijk geslapen bij elke draai wat ik maakte werd ik misselijk. Ik heb die ochtend de huisarts gebeld, daarna mijn moeder aan de telefoon gehad en die wist zeker ik ben zwanger, maar ik zou dus ook die dag ongesteld moeten worden volgens de app, dus ik dacht wacht het nog even af. 1 keer bij de huisarts, ze gaf me aan dat ik te druk was, omdat ik veel werk, in opleiding zit, mijn oma slecht ligt waar ik veel mee bezig ben. Vrijdag dacht ik dus ongesteld te worden, minimaal bloedverlies ik ben ‘s avonds naar het werk gegaan nadien geen bloedverlies meer. Heel gek want normaal Heb ik best hevig bloedverlies. Ook de volgende ochtend niet, gisterenavond nog heel iets bloedverlies gehad maar was echt bijna niets. Is dit de innestelling bloeding? En wanneer kan ik eventueel testen? 


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10188563 Quote

  Hi,

  Dit zou best een innestelingsbloeding kunnen zijn. Als je vrijdag ongesteld had moeten worden ben je dus 2 dagen overtijd en kan je al een testje doen 🙂

  Spannend, ben benieuwd wat er uit komt! 


  V i o
  Bijdrager
  #10188810 Quote

  Is bij mij ook 2x zo gegaan. Toevallig ook op een donderdag ;). Erg duizelig, dacht dat ik van mezelf ging draaien, plots de avond zelf wat bloedverlies en bleek dus idd de innesteling geweest te zijn.. Dit was van mij wel een week voor dat ik mijn maandstonden moest krijgen.. Wat logisch is want de innesteling vindt plaats tussen de 7 à 10 dagen na bevruchting, dus 4 à 7 dagen voor je maandstonden moeten komen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct