Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Innestelingsbloeding Of Toch Menstruatie

 • Auteur
  Berichten

 • Klavertje vier
  Bijdrager
  #10187179

  Hallo allemaal,

  Ik ben nieuw hier en ik weet even niet wat ik met mezelf aan moet. Enerzijds bang voor weer een teleurstelling, anderzijds flinke hoop!

  Sinds juni 2018 gestopt met de pil, enorm onregelmatige cyclussen variërend van 35 – 107 dagen. 

  Vrijdag 23 maart jl testte ik positief op een ovulatie test. Ik dacht hé! dat is ook voor het eerst dat ik hem toevallig opgespoord had. 

  Echter begin zondag avond kreeg ik wat steekjes in mijn buik en had ik met afvegen heel richt roze. Ik vond het vreemd, in theorie kon het nog niet mijn menstruatie zijn aangezien ik de 23ste ovuleerde. Maandag ochtend nog altijd alleen heel licht roze bij het afvegen en eigenlijk geen krampjes gehad. Maandagmiddag begon ik iets te vloeien, maar lang niet zo veel als dat ik gewend ben, het werd wel gewoon rood. Dus ik dacht, shit…. Toch die menstruatie. ( laatste keer na die 107 dagen heb ik 10 dagen lang enorm bloedverlies gehad ) 

   

  Maar nu… sinds gister eind van de middag verlies ik geen bloed meer in mijn broekje enkel nog rood met afvegen. Ik heb normaal best flink buikpijn tijdens mijn menstruatie, nu eigenlijk niet… Ik voel van alles maar ben er nu dus ook heel erg mee bezig, dat ik afgelopen nacht gewoon de halve nacht wakker heb gelegen. Laat enorm veel winden en boer ook meer als anders. Gister aan het eind van de middag had ik ineens 10 minuten lang lage rugpijn, soort steken icm hoofdpijn, wat daarna weer wegtrok. 

  Nu weet ik dus niet wat ik moet doen, heb toevallig nog 1 zwangerschapstest in huis liggen, maar ik durf niet omdat ik toch denk dat het mijn menstruatie is geweest, maar enorm kort en heel weinig. Al lees ik dan op internet dat dit dus ook wel raak kan zijn…

  Zijn er hier toevallig vrouwen die dit ook hebben meegemaakt? Al dus niet of wel positief? En zouden jullie wel of niet testen, zo ja wanneer? 

  #10187187 Quote

  Lastig he!! Raap al je moed bij elkaar en doe morgenochtend een test, dan weet je het! Succes!!!


  Klavertje vier
  Bijdrager
  #10187192 Quote

  Lastig he!! Raap al je moed bij elkaar en doe morgenochtend een test, dan weet je het! Succes!!!

  Zou dat niet nog te vroeg zijn? Het is wel een vroege test die ik heb liggen..

  Bedankt voor je reactie! 🙂 het is zeker geel erg lastig.


  LenF
  Bijdrager
  #10187265 Quote

  Op zich zou het niet te vroeg zijn, maar als je tot het weekend wacht heb je nog meer kans op goede uitslag. Ik heb 2dagen na nod met vroege test gedaan en was nog steeds maar heeeeeeellicht streepje. 4dagen na nod was hij duidelijk. Het wachten is killing, maar er zit helaas niets anders op. Mocht je wel morgen testen en is niet positief kun je altijd over enkele dagen nog eens doen. Dieven Kruidvat 2voor€10,- zijn goeie hoor ik overal. 

  Succes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct