Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Innestellingbloeding Na Miskraam

 • Auteur
  Berichten

 • Dekleinste
  Bijdrager
  #10084011

  Hi allemaal! 

  Nu 15 dagen geleden een miskraam gehad dat zichzelf wel heeft afgestoten. Nu heb ik al wel weer gemeenschap gehad met mijn vriend. En nu sinds vandaag rozig verlies gehad. Ik heb een korte cyclus dus kan het zijn dat dit een innesteling bloeding is? 

  Alvast bedankt voor het reageren. 

  Liefs Demi


  Mali
  Bijdrager
  #10084047 Quote

  oej, durf ik geen zeker antwoord op te geven. Dacht wel ergens gelezen te hebben dat de meeste vrouwen na 4 weken na de miskraam pas weer een eisprong krijgen. Kan bij jou natuurlijk anders zijn, maar bij mij klopte het wel enigszins. Bij mij had ik in die 4 weken tussen miskraam en eisprong ook wel eens rozig of bruinverlies


  Dekleinste
  Bijdrager
  #10084059 Quote

  Mmm apart he!? Nou ja we zullen zien. Ik probeer er maar niet teveel over na te denken. Komt allemaal wel goed haha! 

  Was je snel weer opnieuw zwanger of ? 

  Liefs


  Mali
  Bijdrager
  #10084164 Quote

  Jaa het lichaam is een groot vraagteken als je het mij vraagt! 

  Indd zo min mogelijk mee bezig proberen te zijn. Ook al is dat ontzettend moeilijk. Ik was na precies een half jaar pas weer zwanger, maar heb lange cyclussen en ben in die tussentijd maar 2x ongesteld geweest. 

  We hadden eigenlijk ook besloten om even 3 maanden uit te stellen met proberen ivm vakantie naar zika gebied maar 2 dagen voor vertrek bleek ik zwanger! Nu ben ik inmiddels bijna 32 weken zwanger 


  claudia claudia
  Bijdrager
  #10084280 Quote

  Ik heb in november vorig jaar ook een vroege miskraam gehad en pas na 4 weken een eisprong. Wel gelijk weer zwanger geraakt. Ik heb nog doorgetest met zwangerschapstesten tot deze negatief waren na de miskraam. Zolang je nog Hcg in je lichaam hebt zal je ook geen eisprong hebben. 


  Dekleinste
  Bijdrager
  #10085061 Quote

  Echt he! Ik ga denk ik ook maar weer ovulatietesten halen heb nu echt dat de zwangerschaptesten helemaal negatief zijn dus dan kan ik ook weer een eisprong hebben! We zullen zien. 

  Wel al bruin bloed gehad de laatste paar dagen en 2 keer rood met afvegen maar niet ongesteld geworden moet ik dat dan mee tellen als ongesteldheid ofniet? 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Jillla
  Bijdrager
  #10085909 Quote

  Hey! Ik had zelf na 2 weken een eisprong. Dit is volgens mij wel het minimum hoor.. en na bevruchting duurt het een paar dagen voor het in gaat nestelen dus het lijkt mij dat het te vroeg is maar wie weet heb jij veel sneller je eisprong gehad je weet het nooit! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct