Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Innestellingsbloeding Of Miskraam

 • Auteur
  Berichten
 • #10562419

  Help! 

  Rond 17u30 deed ik een lichte bloeding. Het was tijdens het vegen op het toiletpapier. Ondertussen verder niets meer gehad. Als ik met toilet papier beetje naar binnen gaat is er bruine afscheiding maar ook niet kwni wat. Ik heb ook niet meer krampen dan de andere dagen. Is dit een begin van miskraam of zou mijn ovulatie paar dagen later kunnen gevallen hebben en dat dit een late inestellingsbloeding is? Zit nu op 2/3 dagen na NOD. En gisteren werd er 19 hcg met bloedtest gedetecteerd in bloed. 


  BCW
  Bijdrager
  #10562436 Quote

  Als je al hcg hebt dan heeft de innesteling al plaats gevonden want de hcg aanmaak begint pas na de innesteling. Helaas is 19 wel weinig als je al 2/3 dagen na NOD bent en is de kans wel aanwezig dat het in een miskraam eindigt. Helemaal zeker weten kan je het nooit en pas over 2-3 dagen is er iets zinnigs over te zeggen als je hcg nog een keer bepaald wordt om te kijken of het genoeg gestegen is


  Cicigrcia
  Bijdrager
  #10562443 Quote

  Als je inderdaad al HCG aanmaakt dan is het innestelen al gebeurd. Dus een latere eisprong of innestelingsbloeding zou niet helemaal kloppen in deze..

  Wat wel kan is dat het gewoon oud bloed is en dat een ader geknapt is. Maar ik zag al een eerdere topic van je waar je aangaf dat je streepjes niet helemaal opliepen.

  Dus ik hoop echt voor je op een onschuldige bloeding en niet dat het uiteindelijk toch eindigt in een Mk.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct