Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Inwendige Echo Bij Huisarts

 • Auteur
  Berichten
 • #5728733

  Hoi dames,

  Wie kan mij vertellen of de meeste huisartsen een inwendige echo kunnen maken?

  Ik heb vanavond een test gedaan en die was positief, ondanks dat ik onlangs nog ongesteld ben geweest.. Maar wat me meer zorgen baart is dat ik last heb van bloedverlies en buikpijn. Gebeld met de huisartsenpost, zolang te dealen is met de buikpijn hoef ik nu niet langs te komen en kan ik morgen langs de huisarts. De assistente die ik vanavond aan de lijn had dacht aan 3 mogelijkheden: een innesteling, een miskraam of een bbz. Ze gaf aan dat er morgen op basis van een echo meer duidelijkheid gegeven kan worden. Nu weet ik alleen niet of ik me voor de hele dag ziek moet melden, omdat ik eventueel naar het zkh moet voor een echo of dat ik gewoon even door geef dat ik iets later ben..

  Liefs

  #5728734 Quote

  Hoi!

  wat super spannend zeg, veel sterkte.. ik zou denk ik een hele dag vrij pakken bij ons kan je bij de huisarts geen echo maken alleen in het ziekenhuis hopelijk helpt mijn antwoord een beetje..

  #5728735 Quote

  Bedankt voor je reactie! Ik denk dat ik dat inderdaad maar doe, anders wordt het misschien een onsamenhangend geheel van leugens.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct