Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

inwendige echo gehad na eisprong en niks meer te zien..?

 • Auteur
  Berichten
 • #5669135

  Hallo iedereen, ik heb vandaag een inwendige echo gehad omdat mijn eisprong afgelopen weekend zou plaatsvinden. Nu was er niks meer te zien, wel was mijn baarmoederslijmvlies dik en moet ik volgende week bloed laten prikken op progesteron. Is het normaal dat er na de eisprong niks meer te zien is?

  We zijn overigens sinds 2 weken bij de gyn aan het komen. Semen onderzoek was niet goed, bij mij ziet het er wel goed uit allemaal en het is niet onmogelijk om zwanger te worden volgens de gyn. Ik zou het fijn vinden wat meer ervaringen te lezen van stellen die in het zelfde schuitje zitten of hebben gezeten.

  Groetjes


  G 78
  Bijdrager
  #5669157 Quote

  Hallo ja dat kan , als je eisprong is geweest dan zien ze dat niet meer met de inwendige echo .

  dan moet je ervan uitgaan dat het gesprongen is ☺️.

  gr G78


  annemarie35
  Bijdrager
  #5669163 Quote

  Hallo gebruiker,

  Ja dat klopt dat dan je eisprong is geweest en als ik me niet vergis is dat ze je nu testen op progesteron om te kijken of dit daadwerkelijk gebeurd is.

  Ik zit zelf weer in het IUI traject, dus die follikel metingen heb ik zat gehad. (tweede dochter is uit IUI ontstaan na 4,5 jaar proberen)

  Het klopt dus ook dat je niets meer kunt zien met een inwendige echo jammer genoeg.

  Succes!

  #5669169 Quote

  Oke, ik had verwacht dat ik nog iets zou zien. Viel dat even vies tegen.

  Wij zijn al 2.5 jaar zo aan het proberen zwanger te worden. Nu toch de stap genomen om er verder mee te gaan. Hoop dat er bij ons nu snel duidelijkheid komt over hoe we nu verder moeten qua behandelingen. Wachten duurt lang en ik ben een beetje ongeduldig hihi.

  Ik ken eigelijk ook alleen maar IVF. Dus daar moet ik me nog in gaan verdiepen. Bedankt voor jullie reactie. Nu weet dat het niet raar is dat ik niks zag.

  groetjes kim


  supertje
  Bijdrager
  #5669175 Quote

  Soms kunnen ze het op de eierstok zelf nog zien. Rafels van het eiblaasje en wat vocht er omheen. Maar meestal zie je 2 weken lang helemaal niets. Heel veel sterkte en succes in de mmm. Het is veel. Emotioneel en fysiek.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct