Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Is Deze Action Ovu Test Al Positief

 • Auteur
  Berichten

 • LilaX
  Bijdrager
  #10475104

  Hi meiden.

  Dit is de eerste keer dat ik een ovutest gebruik van de action. Ik heb een erg onregelmatige cyclus + vorige maand een vroege miskraam gehad dus heb super random eens getest en zag dit.. vond het zelf wel al vrij donker. Iemand ervaring met deze testen? Moeten ze nog donkerder worden?

  https://i.postimg.cc/MG48sfyM/69-D332-ED-8-EE3-44-BD-B441-1373-C2-BF7942.jpg

   


  Leonie-xxx
  Bijdrager
  #10475116 Quote

  Ik vind m inderdaad wel ongeveer hetzelfde als de controlelijn, ik vind het zelf fijn wat meer bevestiging te krijgen en gebruik nu de clearbleu ovutesten erbij. Maar als ik deze zo zie zou ik inderdaad zeggen positief…

  En wat super kut van de vroege miskraam 😔 hopenlijk mag het snel weer raak zijn voor je en een blijvertje zijn🍀


  mama poekie
  Bijdrager
  #10475120 Quote

  ik zelf zwanger geworden met action ovulatietesten. was heel duidelijk.
  deze ziet er prima uit!

  #10475141 Quote

  Ik had altijd negatieve action testen. En deed toen cb en in 1 x raak. Enige positieve test action was zwangerschapstest bij de 1e. Maar toen was ook 8 weken zwanger dus logisch dat ie positief aangaf 🙈


  FleurBo
  Bijdrager
  #10475154 Quote

  Ik denk dat hij wel positief is ja:) Wat vervelend van je miskraam!  Heb je wel voor de zekerheid al gecheckt of al het hcg uit je lichaam is? Ovulatietesten worden namelijk ook positief als er nog hcg in je lichaam zit (hoewel ze dan volgens mij wel veel meer knaller zijn, maar heb geen idee hoe donker die van de action worden). Ik heb 2 weken terug een miskraam gehad en test nog steeds positief bij zwangerschapstesten, dus kan best een tijdje duren. 


  NasCar
  Bijdrager
  #10475162 Quote

  Ik zou inderdaad voor de zekerheid ook een zwangerschapstest doen. Ovlulatietesten reageren ook op het hcg hormoon. Ik heb zelf 8 weken terug te horen gekregen dat ik een miskraam had en uiteindelijk ben ik 6 weken terug gecurreteerd. Afgelopen zondag had ik nog steeds een licht positieve zwangerschapstest, vandaag is deze eindelijk negatief. Het kan zelfs een paar maanden duren voor het meeste hcg van de miskraam uit je lichaam is. Tot die tijd heb je geen eisprong.

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  LilaX
  Bijdrager
  #10475167 Quote

  Dank voor jullie reacties! Denk dat het wel positief is, ik temperatuur ook en daar kon ik het ook aan zien vanmorgen. Ja super jammer van de miskraam, heb er flink van gebaald. Heb vorige week een paar early’s van de action gedaan en die gaven al geen positief meer aan. Ik had ook niet zoveel hcg in mijn lijf want de testen waren super licht/liepen niet op en met 4,5 weken ging het mis. 


  mama poekie
  Bijdrager
  #10475168 Quote

  ik ben mijn 2e ronde met action ovulatietesten zwanger geworden. 2e kindje.
  1e kindje ook action gebruikt.
  ook daarna de zwangerschapstesten van de action. inmiddels op de helft zwanger nu 😊

  ontzettend balen van je vroege mk.
  hopelijk snel opnieuw fijn nieuws.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct