Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

is dit een innesteling?

 • Auteur
  Berichten

 • Merryemm
  Bijdrager
  #10191859

  Dag dames,

  Ik heb een vraagje.

   

  Ik zit met zo onzekerheid..

   Ik ben in behandeling met hormonen (injecties zodat de eitjes groot en rijp worden). Alleen hebben ze de laatste weken te veel laten stimuleren (omdat het traag ging), waardoor mijn dikke baarmoederslijmvlies vanzelf terug aan het afstoten was VOOR de eisprong. 

  De dokter zei dat ik een groot eitje heb en dat de eisprong wel zal plaatsvinden, maar dat de kans wel klein is omdat mijn baarmoederslijmvlies dun aan het worden is. Nu 7dagen na mijn eisprong heb ik bruin slijmverlies gekregen, zou het dan toch kunnen ? ( Wil niet blij zijn want als ik blij wordt voor iets dan gaat het altijd mis of gebeurd er iets negatiefs😕) ..

   

  Iemand ervaring ??


  FSZVDW
  Bijdrager
  #10191889 Quote

  Het zou wel kunnen want een innestelingsbloeding is meestal tussen de 5 en 9 dagen.. en dat is vaak maar een klein beetje. Maar ik had vorige maand ook bloed op dag 7 na ei en dacht ook aan innesteling alleen het zette bij mij door naar ongesteld helaas. Nog nooit en cyclus van 19 dagen gehad dus ik had goede hoop. Maar het was niet zo. Ik hoop het zo voor je! Maar je kan nu nog even niks anders dan afwachten…. succes!😘


  cLaudoL
  Bijdrager
  #10191900 Quote

  Goedemorgen. Toch even een vraag hier stellen. Ik ben nu 2 maanden gestopt met de pil. Had vorige maand opeens een verlies van bruin slijm en best veel. Gisterenavond had ik dat weer. Wat kan dit betekenen? Eisprong? 6 april werd ik voor het laatst ongesteld. Hoop dat iemand mij kan vertellen wat dit zou kunnen zijn. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct