Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Is dit het beruchte sprongetje?

 • Auteur
  Berichten

 • Grietje24
  Bijdrager
  #10084290

  Hoi medemoeders en vaders natuurlijk ;-)

  Sinds een paar dagen is ons kleine mannetje savonds echt niet meer te genieten. Sochtends zijn we tegenwoordig in plaats van 7/7.15 al om 6.00 wakker. Vaak kunnen we het nog een kwartiertje rekken maar rond 6.15 is het echt voorbij en is het brullen. Overdag is er eigenlijk niks aan de hand. Wat eerder en vaker honger maar prima. Dan savonds.. jongens!! Rond 19.00 begint het feest. Waar hij eerst nog lekker ligt te slapen is hij ineens klaar wakker en zet het op een huilen/brullen/gillen. Dit duurt tot ongeveer 21.30 tot hij zn laatste fles krijgt en gaat dan heerlijk slapen alsof er niks aan de hand is. In die tijd moeten we hem echt vermaken wil hij een beetje vrolijk zijn. Is dit dan toch echt het beruchte sprongetje? En iemand tips om dit voor ons allemaal wat dragelijker te maken? Ja ik weet het, het is een fase en het is nog maar net begonnen. Maar deze fase sla ik toch echt liever over :-)


  MamavaneenBeebie
  Bijdrager
  #10084317 Quote

  Dat zou heel goed kunnen. Meestal als je denkt ‘wat is er nou toch aan de hand, ik doe echt niets goed’, zit je in de sprong. 

  Als je precies wilt weten wanneer de sprong is, hoe lang ie duurt, wat je kindje leert en hoe je er als ouders mee om kunt gaan, zou ik het boek ‘oei ik groei’ aanschaffen. Super interessant en handig!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct