Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Is Dit Normaal 10

 • Auteur
  Berichten

 • Millie
  Bijdrager
  #10513986

  Heej allemaal
  Op cd 20 kreeg ik een lichte bloeding. Soms met wat helderrood maar voornamelijk licht roze.
  Ik heb na aanleiding hiervan een early test van de Kruidvat gedaan. Deze was licht positief omdat ik het niet geloofde deed ik er nog 1 en die was ook licht positief. (Zie foto)
  Alleen ik heb nu wel nog die bloeding. (Klinkt stom maar normaal ruik ik ongesteldheid wel maar nu niet) alleen heb best veel bloed (wel minder als dat ik ongesteld ben.) Is dit normaal. Ben erg onzeker, de 2v5 van de kv zag je heeeeeel licht iets misschien maar ik beschouw die als negatief. En is het handig om nog 2 van zulke testen te halen?


  Millie
  Bijdrager
  #10513990 Quote

  Test


  Millie
  Bijdrager
  #10513992 Quote

  Het lukt me helaas niet om de foto toe te voegen


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10514018 Quote

  Een innestelingsbloeding (of andere bloeding tijdens de zwangerschap) kan soms best heftig zijn, bij mijn zoontje heb ik op gegeven moment een bloeding gehad die echt zwaarder was dan mijn normale menstruatie, al kan het natuurlijk ook een voorteken zijn van dat het niet helemaal goed zit. Maar als je nu nog voor NOD zit (weet ik niet aan de hand van je verhaal, maar het klinkt alsof je daar mogelijk nog voor zit?) zou ik gewoon even afwachten en dan eventueel opnieuw testen. Als het een zwangerschap is die goed gaat zal de test vroeg of laat waarschijnlijk duidelijker zijn. 😉 Ik zou wel telkens minstens 2 dagen wachten voor je opnieuw test, je moet het hormoon natuurlijk wel even de tijd geven om toe te nemen zodat de resultaten duidelijker kunnen worden. Bovendien weet je dan meer over hoe het bloedverlies verloopt. Dat opnieuw testen kan je prima doen met de kruidvat 2v5, dan kan je makkelijker vergelijken met de test die je al gedaan hebt.

  #10514054 Quote

  Mijn nicht heeft tijdens haar zwangerschap ook meerdere bloedingen gehad. Ook helderrood en roze. En toch gewoon helemaal goed zwanger nu 10 weken. Dus hoeft niets te betekenen!


  Millie
  Bijdrager
  #10514321 Quote

  Aah echt super bedankt ja ik zit nu 5 dagen voor me nod eergisteren nacht begon het, hen wel het idee dat het minder is geworden, helderrood en roze, ik wacht het af 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct