Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Is Dit Normaal Gedrag Van Een Vader

 • Auteur
  Berichten

 • Roby
  Bijdrager
  #5720819

  Mijn vriend lijkt soms wel jaloers op onze kleine meid, ze is prematuur en heeft dus veel liefde en zorg nodig. Maar als hij thuis is geniet hij niet van haar zoals ik, zodra ze beetje in slaap valt wil hij haar gelijk weg leggen ookal is binnen 5 min. Ook verzorgd hij haar nooit zonder het te vragen. En nu is hij deze week zelfs op wintersport zonder mij en haar, ik heb hem niet tegengehouden was zijn keuze. Maar is dit normaal gedrag???? ik twijfel zwaar


  Manon 77
  Bijdrager
  #5720852 Quote

  Mijn man is jaloers op onze zoon (nu 11 weken). Hij komt daar eerlijk voor uit en daar ben ik blij mee, want dan weet ik wanneer ik wat extra tijd aan hem moet besteden. En dat verdient hij ook, want hij is een geweldige steun en vader!

  Mijn man heeft niet zoveel met die kleine hulpeloze wezentjes. Nu onze zoon gaat reageren op anderen, lacht en ‘kletst’, wordt het voor hem langzaam ook leuk. Ik heb er vertrouwen in dat hij groeit in zijn rol. De meeste mannen staan er anders in de vrouwen. Wij zijn nu een weekend (2 nachten) weg en ik mis mijn zoon vreselijk. Mijn man vindt het rustig. Maar hij zou niet meer zonder ons kind kunnen, hoor.

  Dus ja, zijn gedrag is niet leuk, maar niet abnormaal, denk ik. Hoop dat dit jou geruststelt.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct