Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Is het een innesteling of toch niet?

This topic has been reported for inappropriate content

 • Auteur
  Berichten

 • V
  Bijdrager
  #5699406

  Goede middag allemaal,

  Pff waar moet ik beginnen..

  Uhm ik ben benieuwd of jullie me kunnen vertellen hoe m’n lichaam werkt want ik snap er niets meer van. Ik heb voorgaande maanden een paar keer gehad dat ik precies een week voor mijn menstruatie een kleine bloeding had van 3 dagen voelde me dan totaal niet anders dan anders.

  Maar dit keer is het vreemd ik heb m’n eisprong tussen 3 en 4 sept gehad en toen een klein beetje heel licht roze uitvloeiing nu verloor ik gister een beetje bruine uitvloeiing en vandaag ook daarbij heb ik hele gevoelige borsten en pijnlijke tepels wat ik normaal Nooit heb! Nu heb ik hier gelezen dat als je een innesteling heb dat ongv 5 dagen voor je Nod kan zijn. Maar ben zo bang dat ik mezelf valse hoop aanpraat omdat ik al eerder wel gwn bloedingen een week voor m’n nod heb gehad. Iemand die iets gelijks heeft meegemaakt of me kan vertellen wat er met m’n binnekantje aan de hand is hahaha.

  Alvast bedankt liefs

  V

  #5699463 Quote

  Ik heb ook sinds vandaag bruinige afscheiding, 10 dagen na mijn eisprong… Ik hoop op een innestelingsbloeding en dat het hierbij blijft en niet doorzet in een menstruatie..
  Maar ik ben ook een leek haha dit is mijne eerste ronde dus ik heb ook geen idee!


  V
  Bijdrager
  #5699476 Quote

  Dan zitten we in het zelfde schuitje, ik hoop ook voor je dat het raak is !!


  V
  Bijdrager
  #5699567 Quote

  Ik ben veeelste vroeg met testen eigenlijk zou zondag/maandag pas m’n menstruatie moeten beginnen en zou ik pas echt kunnen testen.

  Maar gister hield ik het niet meer en heb ik er toch een gedaan..

  En ik heb een heeeeelll licht roze streepje dus ik denk dat het echt zo mag zijn. Ik hou mer nog even voor dat het nogsteeds ook niet zo kan zijn want ben wel erg vroeg. Maar wie weet zit er deze ronde echt wat…


  V
  Bijdrager
  #5699779 Quote

  Het is echt waar!!! Ik ben zwanger het was dus toch een innesteling!

  Didi23 hoop voor jou het zelfde nieuws !!!

  #5699780 Quote

  Hi V!

  Gefeliciteerd !!! Wat ontzettend leuk voor je.

  Ik moest zondag ongesteld worden. Woensdagmiddag begon de bruinige afscheiding, donderdag en vrijdag donkerrood bloedverlies (niet eens 1 tampon vol). Hierna is het gestopt. Heel vreemd, omdat ik altijd extreem veel vloei met enorme buikpijn. Ik ben niet aan de pil geweest (koperspiraal gehad) dus het is geen ontpillen. Ik heb vanochtend getest, maar deze was negatief. Ik ben heel erg moe, en heb een drukkend gevoel in mijn onderbuik. Ik weet niet wat ik hier van moet denken…

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct